FETÖ’cülerin ihanetlerini unutmayın!

A -
A +
Dün önemli bir gündü. 17-25 Aralık darbe girişimiyle alakalı İstinaf Mahkemesi, FETÖ’cü sanıklara verilen cezaların tamamını onayladı. 15'i ağırlaştırılmış müebbet olmak üzere 61 FETÖ’cünün cezası kesinleşmiş oldu. 
İnsan hafızası çabuk unutuyor ama bu darbe girişimlerini unutmamak lazım. Çünkü yakın tarihte neler yaşandığı bazen gözden kaçabiliyor. 
7 Şubat, 17-25 Aralık, MİT Tırları FETÖ’nün seçilmiş meşru hükûmeti devirmesi için yaptığı darbe girişimleriydi. Eğer başarılı olsalardı, bugün bambaşka şeyler konuşacaktık...
Başkan Tayyip Erdoğan liderliğinde çok şükür devletimiz bu darbe girişimlerini bertaraf etti. Bugün Libya’da, Suriye’de önemli işler yapıyoruz. FETÖ’cüler yurt dışında hâlâ kara propagandalarına devam ediyorlar. Her türlü yalanı söylüyorlar. Türkiye aleyhine faaliyet yürütüyorlar. 
Bir FETÖ’cü fırsat bulduğunda her türlü ihaneti yapar. İçeride pişmanız, üzgünüz demelerine aldırmayın. Fırsat bulduklarında aynı ihanetleri yapmaya devam edeceklerdir. Çünkü bunların genlerinde vatan millet bilinci yok. Vatanını milletini seven biri asla ihanet etmeyi düşünemez. 
Bakın bir FETÖ’cünün geçmişte yaptıklarından dolayı, “Biz de hata yaptık” dediğini duymadım. Dostlar alışverişte görsün kabilinden bir iki yorum yapan var ama onlar da, “15 Temmuz kurgudur” diyorlar. 251 insanımızı katleden FETÖ’cü pilotların itirafları ortadayken bile sorumluluk almıyorlar. Amerika’da, Avrupa’da, dünyanın her yerinde Türkiye'yi kötülemeye devam ediyorlar.
O yüzden dünkü 17 Aralık kararı son derece yerindedir. Bir kez daha ortaya çıktı ki, FETÖ'nün 17 Aralık kumpası, hükûmeti yargı eliyle devirmek için yapılan bir darbe girişimiydi. FETÖ, devletin tüm kurumlarına sinsice sızdı. O kurumlar arasında yargı da vardı.
Gerçek yüzünü 17 Aralık 2013 tarihinde gösterdi. Bu tarih FETÖ'nün seçilmiş meşru hükûmete karşı yürüttüğü operasyonların başlangıcı kabul edildi.
Firari savcılar, Celal Kara ve Mehmet Yüzgeç o dönem İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı kadrosundaydı. Her iki savcı 3 ayrı soruşturma yürütüyordu. Koordinasyonu ise bir başka firari Zekeriya Öz yapıyordu. Dönemin İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı'nın bile haberi yoktu.
FETÖ’cülerin ihanetlerini asla unutmayın. Tek FETÖ’cü bile kalmayana kadar mücadeleye devam. Devletin içinde bir FETÖ’cü varsa o bile çok fazladır!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.