Uzatmaları oynayan FETÖ'cü gazetecilerin son çırpınışları

A -
A +
 
Siz bakmayın, "Biz daha ölmedik" çırpınışlarına. Aslında hepsi öldü ama ağlayanları yok. Sosyal medyada son çırpınışlarını izleyince insan bu terörist güruha acıyamıyor bile. Her türlü kumpası çevirmiş, masum binlerce kişiyi içeri atmış FETÖ 15 Temmuz'da 251 vatandaşımızı şehit etti. 
İnsanların üzerine, Meclis'e, camilere bomba yağdıran darbeci FETÖ'cülerin yatacak yeri yok. Son dönemde çıkardıkları sesler tamamen son çırpınışları. Hepsi aslında zihnen bitik ve harap durumdalar. Aidiyetleri olmadığı için doğup büyüdükleri Türkiye'ye her türlü iftirayı atıp yurt dışında jurnalleme faaliyetleri yapıyorlar. 
Kadınları çıplak aradılar yalanı da bunun bir parçası. Amaçları sadece "Türkiye'de insan hakları yok" dedirtmek ve Biden'a Türkiye'yi eleştirmesi için malzeme vermek. Böylece 20 Ocak'ta Biden göreve başladığında önünde hazır bir dosya olsun. Bu birincil amaçları.
İkincil amaçları FETÖ mensuplarına moral vermek. FETÖ'cüler birer birer itirafçı oluyorlar. Bekledikleri bahar da bir türlü gelmiyor. Konuşmaların ve itirafların önüne geçmek için cezaevlerini kendilerine üs seçmişler. Ama hepsi nafile. 
Sosyal medyada FETÖ artığı gazeteciler YouTube kanallarından algıya oynuyorlar. Hemen size bu kanallardan bazılarını söyleyeyim. Adem Yavuz Arslan, Erkan Tufan, Doğan Ertuğrul haftalık bir program yapıyorlar. FETÖ'cü çapsız Adem Yavuz şimdi kendi sayfasını açtı. Algıya oynuyorlar ama boşuna. Bu arada Adem Yavuz'a Türkiye'den KHK ile ihraç olmuş polis, savcı vb. bağlanıyor. Bir FETÖ'cü polis geçen şike sürecini anlatıyordu ama yaptığı tek şey kumpası doğrulamaktı. 
Bold Medya'da ayrı bir kadro var. Makro siyaset yapan ordaki zevat yurt dışından yardımlarla ayakta kalmaya çalışıyorlar. Hayatlarını idame ettirmekten aciz FETÖ'cüler, oturdukları yerden Libya, İsrail, Orta Doğu, Amerika için ahkam kesiyorlar. İnsan üzülemiyor da bunlara. 
Asım Yıldırım denilen romantik aptal da geçen İbrahim Öztürk'ü almış kendi kendilerine eğleniyorlardı. Selim Savaş Genç en fanatik FETÖ'cü akademisyenlerden. Hiçbir şeyi analiz edememeye devam ediyor. 
Moon Star TV'de Erhan Başyurt, Turan Görüryılmaz, Tarık Toros "Erdoğan nasıl gider?" diye ağlaşıyorlar. 
Burada en ciddi işleri yapan Birleşik Arap Emirlikleri'nin finanse ettiği Ahval. Eski FETÖ'cüler, yancıları, liberal eskileri yarım yamalak bilgileriyle ayakta kalmaya çalışıyorlar ama olmuyor. Ne yapsalar olmuyor. Ne deniyorlarsa başarılı olamıyorlar. Hangi iftirayı atıyorlarsa ellerinde patlıyor. 
Hepsi uzatmaları oynayan kaybetmişler ordusu... Kötülük içlerinde habis bir ur gibi yer ettiği için her işleri kötü gidiyor. Kaybetmeye devam edecekler. Bekledikleri bahar hiç gelmeyecek.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Zindaşti FETÖ ilişkisi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.