Ercüment Ovalı seninle uğraşan yok, yalanlarınla uğraşanlar var!

A -
A +
 
Covid-19 pandemi başladığından beri Ercüment Ovalı meselesini yazdım durdum. Ovalı aşıyı bulacağını söyledi. Ben de bu kadar kısa sürede aşı bulmak imkânsız dedim. 
İlk yazıyı 20 Nisan 2020'de yazdım. "Olmadı, size yakışmadı Ercüment ovalı" dedim. "Dünya nereye varacağımızı 2023'te görecek" dedi ama fos çıktı. İkinci yazıyı 29 Temmuz 2020'de yazdım. "Aşı konusunda emin misiniz Ercüment Ovalı?" diye sordum. 
Ovalı da, "22 Haziran'da deney hayvanları gelecekti, gecikme oldu. 10 Ağustos'ta gelecek" dedi. "Ekimde insan üzerinde denemelere başlayacağız" diye de iddialı açıklamada bulundu. Aradan aylar geçti, Ercüment Ovalı'nın maymunlarından da, denemelerinden de, aşısından da haber alamadık. 
Son yazıyı da 19 Ekim 2020'de yazdım. "Millete söz verenler nerede?" diye sordum. Ovalı aşıyı bulacağını söyledikten sonra Pfizer, Moderna, Sinovac, Sputnik V uygulanmaya başladı bile... Allah aşkına milletle böyle dalga geçilir mi? Aşıyı bulacağım diye umut verilir mi? 
Ercüment Bey şimdi de çıkmış, "benimle uğraşılıyor!" diyor. Yapmayın, etmeyin. Size çağrımdır, sözünüzü tutun ya da çıkın milletten özür dileyin. Maymunlara ne oldu? Aşı nerede? 23 Nisan'da yetişecek dediniz, sene-i devriye oldu neredeyse! Size yakın gazeteciler üzerinizden kendinizi aklamaya çalışmayın.
Covid-19 gibi ciddi bir hastalıkla uğraşılırken milletin duygularıyla oynanmaz. "Yapamadım" deyin olsun bitsin...
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZILARI İÇİN TIKLAYIN

Aşı olmak istemeyenler cehenneme mi atılsın?!.

Zindaşti, Orhan Ünğan, Hacı Parviz, Esfandiar Rigi

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.