Aykut Erdoğdu, 27 Mayısçılar ve FETÖ’cüler gibi konuşuyor

A -
A +
“Bakanlarınız, üst düzey kamu yöneticilerinizden, yargıçlardan ve komutanlardan devletin emrinden çıkıp suç aparatlarınıza dönüşenler kurduğunuz bu suç örgütünün parçaları… Önce bu suç örgütünüzün yaptıklarını yazacağım…”
“Sayın @rterdogan kurduğunuz suç örgütünün aparatlarıyla uğraşmanın faydası yok… Gerçeği saklamanın da bir faydası da yok… Siz milyonlarca insanı mağdur eden ve vicdanın kırıntısı bile olmayan bu canavar düzenin kurucususunuz… Siz bu suç örgütünün bir numarasısınız…”
“Sayın @rterdogan bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi seçimle indirdikten sonra Vatana İhanetten yargılanmanız için bütün gücümle çalışacağım… Yargılanmaya başladığınız günde savunma hakkınız engellenmesin ve hukuk içinde yargılanın diye mahkeme salonunda olacağım…”
Bu sözler CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’ya ait. Üç gün önce Twitter'da yazdı. İnsan önce yalan filan diye düşünüyor ama maalesef gerçek. 
Daha kısa zaman önce,
“Bütün bu yargılamaları TRT ekranlarından canlı yayında vereceğiz. Uluslararası dillerde de vereceğiz ki, herkes bilsin vatana ihanet etmesin. Vatana ihanet edenlerin ne hâle düştüğünü herkes görsün" dedi. CHP zihniyeti böyledir. İddianame vb. olmadan kafasına göre istediği herkesi yargılar. Seyfi Oktay ve Mehmet Moğultay CHP’sini özlemiş. O zaman da yargıyı kafalarına göre kullanıyorlardı. Erdoğdu bunu iyi biliyor. 
Başka Erdoğan ile ilgili söyledikleri ise akıl alır gibi değil. Dış politikada dünyanın bile kabul ettiği başarılara imza atan Erdoğan’ın vatana ihanetten yargılanacağını söyleyen bir zihniyetin temsilcisi Erdoğdu. Bu sözlerin benzerini yakın zamanda FETÖ’cüler Fuat Avni üzerinden söylüyordu. Geçmişte de 27 Mayısçılar rahmetli Menderes’e yaptılar. 
Yetmiyor Erdoğdu, Başkan Erdoğan ve devletin üst düzey yetkililerini -komutanlar dâhil- suç örgütü kurmakla itham ediyor. FETÖ de 17-25 Aralık’ta Erdoğan ve ekibini böyle tehdit etmişti. Değişen bir şey yok. Zaten 15 Temmuz için kontrollü darbe diye bir zihniyetten başka ne beklenebilir ki! 
Ben Erdoğdu’ya şaşırmıyorum. Hatta kendisine teşekkür ediyorum. İçindeki düşünceyi faş ettiği için. Bazı CHP’liler aynen Aykut Erdoğdu gibi düşünüyor. Sadece söylemiyorlardı. Erdoğdu kendisini tutamadı. 
Biz CHP zihniyetini iyi biliriz. Büyüklerimizden çok dinledik. Ama şunu söyleyeyim Erdoğdu ve onun gibi düşünenlere. Bu millet size 1946’daki hileli seçimler dâhil 75 yıldır iktidar vermedi, vermeyecek de. Zaten bunun farkındasınız...
AK Parti cenahında hâlâ karşı tarafa yaranmaya çalışanlar varsa Aykut Erdoğdu’nun son sözlerine iyi baksınlar. Hele hele Başkan Erdoğan için söyledikleri bir zihniyeti göstermesi açısında önemli.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.