HDP’lilerin açtıkları davalar

A -
A +
HDP’liler ve muhalifler ülkede hukukun sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. Türkiye’de yargıda sıkıntı olduğu muhakkak. Ama muhaliflerin kastettikleri bu değil elbette.

Daha önce PKK’nın siyasi kanadı HDP vekili Filiz Kerestecioğlu’nun bana açtığı bir tazminat davası vardı. Alt mahkemede Kerestecioğlu 7 bin 500 TL tazminat kazandı. O gün bütün HDP’liler bayram ettiler. Kerestecioğlu da bayram ediyordu.

Hâlbuki benim söylediğim netti: HDP, PKK’nın siyasi kanadıdır. Kerestecioğlu da bunun bir parçası. Eğer PKK’yı koruyorsan, eleştiremiyorsan terörü koruyorsundur...

Nitekim istinat davayı esastan bozdu ve böyle saçma bir ceza verilmesini onaylamadı. Dava bitti. Ben de sosyal medyada bunu paylaştım. Alt mahkemede davayı kazandığında bayram eden HDP/PKK’lı Filiz Kerestecioğlu tabii üzüldü. Zaten bu davayı alt mahkemede nasıl kazandığını anlamadığını söyledi. Her PKK’lı ve FETÖ’cünün dediği, "bir gün devran dönecek ve size hesap soracağız!" sakızını çiğnedi.

Eskiden beri bu böyle. PKK’lılar ve HDP’liler devran dönecek ayağındalar. Devran döndüğü için zaten çoğu yurt dışına kaçtı. Kaçamayanlar yargıya hesap veriyorlar. Kaçanlarsa er ya da geç döndüklerinde hesap verecekler. Kaldı ki dönemeyecekler...

Geçtiğimiz şubat ayında Gare’de 13 şehit verdik. PKK maalesef kaçırdığı asker, polis 13 arkadaşımızı şehit etti. Her zaman olduğu gibi suçu Türk askerine attılar. 13 asker ve polisimizi Türk devletinin şehit ettiğini söylediler! Bunu ilk söyleyen de PKK ve FETÖ sesi Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya’ydı.

Hatta Hüda Kaya FETÖ himayesindeki Ahval’a bağlandı ve 13 askerimizi Türk ordusunun öldürdüğünü söyledi. Ben de ekranlarda bunu dile getirdim. Ömer Faruk Gergerlioğlu ve Hüda Kaya bana dava açmışlar! Savcılığa gidip ifade verdim. Takipsizlik verilir sandım ama yanılmışım. Maalesef ve muhtemelen ifadeleri düzgün okumadan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı bana dava açmış.

Düşünün 13 şehit veriyoruz. İki HDP’li 13 şehidi devlet öldürdü diyor. Ben de bunu söylüyorum ama bu iki ismin PKK’yı koruyup kolladıklarını ifade ediyorum.

Sağolsun(!) Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Akça tak diye davayı açıyor. Bakalım alt mahkeme benim dediklerime ne diyecek, çok merak ediyorum!  Ülkemizin yanında olmak artık yargılanmak için yeterli demek ki!

Ha, ben muhalif yazar olsam Adalet Bakanlığı hemen ses verirdi ama Tayyip Erdoğan’ı destekleyenler yalnız kalmaya mahkûm.

Siz siz olun HDP’lileri eleştirirken dikkatli olun! Ben alışkınım. Vız gelir tırıs gider. Bir de "yargı Erdoğan ve AK Parti’nin kontrolünde" demezler mi, beni bir gülme alıyor... 

Öyle ya, şimdi Ankara’da birileri, “Ne de olsa Erdoğan gidici. Bari tavır alayım” derdindeler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.