Kocaman bir balon!

A -
A +

Kendi sahasında 3-1 öndeyken kazanamayan bir takımın hocası şampiyonluktan bahsedemez, bahsetmemeli...

Bakmayın maçın 3-3 bittiğine, uyku problemi olan biri dün akşam Kadıköy’deki ilk 45 dakikayı izlese hiç şüphesiz mışıl mışıl uyurdu...
O kadar yavan ve ruhsuzdu ki Fenerbahçeli futbolcular, maçın hakemi Halil Umut Meler’i bile uyutmayı başardı. Çünkü verdiği o tuhaf kararların başka bir izahı olamazdı... Neustadter’in ilk hatasını Meler örtmüştü ancak Alman asıllı Rus stoper inat etti, Umut Bulut’a “al da at” diyerek bir bomba daha patlattı.
Meslektaşları yerde kıvranırken sarı-lacivertli futbolcuların oyuna devam etmesi ve peşinden gelen beraberlik golüne sevinmesi ise Fenerbahçe’ye hiç mi hiç yakışmadı.
Coşkudan çok uzak olan Fenerbahçe, üstüne iki duran toptan iki piyango golü bularak bir anda öne geçti.
Kenardaki Aykut Kocaman tam da “Oh maçı aldık” diye sevinirken, savunmadaki ikinci canlı bomba Neto adeta “Benim neyim eksik?” dercesine sahneye çıktı ve müsait olmasına rağmen göğsüyle topu kendi ağlarına yolladı.
Sonrasında hem Fenerbahçeli futbolcularda hem de Aykut Kocaman’da büyük bir panik başladı. Kocaman, sadece takımın değil maçın en iyi adamı Valbuena’yı çıkarma tuhaflığına düşerek, Mehmet Topal ve Alper Potuk’u oyuna aldı ve sözüm ona skoru korumaya çalıştı.
Çok merak ediyorum; Fenerbahçe’nin bir taktik planı gerçekten var mı? FB TV bir iyilik yapsa da, Kocaman’ın geçmiş maçlardan da olur, 90 dakika öncesi yaptığı taktik konuşmayı yayınlasa da, biz de öğrensek...
Pozisyon üretemeyen, rakip kaleye ilk şutunu 33. dakikada atabilen, golleri de duran toplardan bulabilen Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’si, puan olarak Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir’e yaklaşsa bile, oyun olarak yanaşması mümkün görünmüyor.
Kendi sahasında 3-1 öndeyken kazanamayan bir takımın hocası şampiyonluktan bahsedemez, bahsetmemeli...

 

MAÇIN ADAMI: Aykut Kocaman!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.