Cebinden balık çıktı

A -
A +

Tolga’nın sakatlanması bir kahramanı ortaya çıkardı: Yasin Öztekin... O da golü ve asistiyle hocası Tudor’a bir maç daha kredi sağladı

Galatasaray’ın efsane başkanlarından Faruk Süren, yıllar önce Fatih Terim için ilginç bir söz sarf etmişti: O kadar şanslıdır ki, denize girse cebinden balık çıkar...
Igor Tudor’un da bu konuda Fatih Terim’den aşağı kalır tarafı yok.
Baksanıza; Alanyaspor’un bu sezon attığı 25 golün 14’ünde imzası olan Vagner Love ile Junior Fernandes, hafta içinde idmanda sakatlanıyor ve Türk Telekom’a çıkamıyor.
Maçtan 1 saat önce haftaya Vodafone Park’ta misafir olacağı Beşiktaş, Malatya’da 2 puan bırakıyor.
5-1’lik Başakşehir hezimeti yüzünden topun ağzına gelen, hatalı kadro tercihleri yüzünden büyük eleştiriler alan Tudor, ismini ilk 11’e yazdığı Tolga Ciğerci maç öncesi ısınırken sakatlanınca mecburen Yasin Öztekin’i oynatmak zorunda kalıyor. O da attığı golle ve yaptığı asistle hocasına bir maçlık daha kredi sağlıyor.
Peki, ya Tolga sakatlanmasaydı ne olacaktı?
***
Başakşehir karşısında çift forvetle çıkan Tudor, pabucun pahalı olduğunu gördüğünden mi, yoksa yönetimin baskısından mıdır bilinmez, biraz da mecburen ilk defa doğru bir 11’le sahaya çıktı.
Sezon başındaki keyif veren oyununu sergiledi Galatasaray. Yani coşkuyla, iştahla oynadı. Rakibine önde basarak hamle şansı tanımadı. Özellikle Mariano ve Rodrigues’le sağ kanadı çok etkili kullandı. İşi bitiren ise mecburiyetten oynayan Yasin oldu.
Sarı-kırmızılı taraftarların geçen haftaki hezimete rağmen takımlarını yalnız bırakmaması ve verdikleri destek takdire şayandı. Ancak kendi oyuncuları Latovlevici’yi ıslıklarla protesto ederek, oyundan çıkmasını sağlamak hiç doğru değildi.
Bir de unutmadan; Badou Ndiaye, hakem Hüseyin Göçek’in kendisine kart göstermeyerek derbiye çıkmasına müsaade ettiği için özel bir teşekkür etmeli...

MAÇIN ADAMI: Yasin Öztekin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.