CHP’lilerin kafasındaki kara delik ya da psikolojik dram

A -
A +
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Fatma Şahin seçim konuşmalarından birini yapıyor ve şöyle diyor:
“Şu an, Türkiye’nin en büyük barajı yapılıyor bu yıl. Dağları deliyoruz. Ferhat’ın Şirin’i sevdiği gibi…”
Videoyu CHP Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal’ın paylaşımından fark ettim. Ama Sarıbal, Fatma Şahin’in konuşmasını böyle anlamamış nedense. Nasıl anladığını da Twitter hesabı üzerinden şöyle paylaşıyor:
"Ferhat aşkından Şirin için dağları deldi" dersen EFSANE, "Dağları deliyoruz Ferhat'ın Şirin'i deldiği gibi" dersen HABER olursun... İkisinin farkını bilmiyorsan böyle MADARA olursun.!”
Bu öz güven patlamasıyla yazılan paylaşımı görünce videoyu ve Fatma Şahin’in sözlerini üç dört kez dinledim. Hayır, son derece net. Fatma Şahin kelimeleri son derece açık ve net biçimde artiküle etmiş. Aynen böyle diyor:
“Ferhat’ın Şirin’i SEVDİĞİ gibi…”
Olayı orada bırakabilmek mümkündü. Twitter kullanıcısı Esma’nın dediği gibi videoyu izleyip, “SEVDİĞİ” sözünü “DELDİĞİ” diye anlayan kafanın içine düştüğü rezilliği, yalancılığı ve madara olmasını söyler geçer, Ziraat Mühendisi olan Orhan Sarıbal’ın vaktinde mesleğini icra ederken fazla miktarda tarım ilacına maruz kaldığını düşünürdük. Ama değil. Başka “solcu, muhalif, PKK’lı FETÖ’cü tüm troller” yüklenmişler. Kendi yandaşlarının paylaşıma bakıp videoyu izlemeyecek kadar ahmak olduğunu düşünmüş olmalılar besbelli. Yorumlara bakınca da haksız sayılmazlar aslında.
Meselenin insani boyutunda ise bir psikolojik dram var aslında. Duyduklarını değil hastalıklı zihinlerinden geçenleri gerçek sanan, zaten iki gram kalan akılları da başka yerlerinin ucunda olan bu tür patolojik vakaların tedavi edilmeleri şart. Sonuçta rezil olmak da insanlıkla ilgili bir duruma işaret etmekte. Yani ar ve haya duygusu olan insanlarda bulunan bir özellik bu.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
MANSUR BEY DURUM VAHİM, YOL YAKINKEN İSTİFA EDİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.