Ahmet Hakan neden Cumhurbaşkanı’nın uçağından indi?

A -
A +
Cumhurbaşkanı ile birlikte Japonya’ya G20 zirvesine katılmak üzere gidecek basın heyetinde yer alan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun rahatsızlandığını belirterek uçaktan inmiş. Yani Japonya’ya gitmemiş.
Konuştuğum bazı isimler dalak problemi olduğunu hatırlattı. Uzun seyahatler dalaksız olanları olumsuz etkilermiş. İyi de dalak problemi seyahat teklifi yapıldığında da vardı. Yani kadim bir mesele, kökü ta askerlik görevi mecburiyetine dek uzanan.
Ben sebebini söyleyeyim.
Rahmetli annemin bir lafı vardı. Güçlüyle, zenginle yan yana durmayı, birlikte olmayı sevenler için kullanırdı:
“Kimin arabasına binse onun tekerini gıcırdatır”
Ekrem İmamoğlu’nun böyle sürpriz bir oyla belediye başkanı seçilmesinden sonra geleceğe yönelik bir projeksiyon yapmış ve böyle bir karara varmış olabilir Ahmet Hakan Coşkun.
Gerçi bu türden projeksiyonları 17-25 Aralık sürecinde de yapmıştı ve işler tam tersine bağlamıştı ama olsun.
Hata insanlar içindir, öyle değil mi? Nasılsa dünü hatırlayan yok. Bugüne ve geleceğe bakalım.
Keşke haberim olsaydı Fatih Altaylı, Ertuğrul Özkök ya da Uğur Dündar’ı uçağa almaları konusunda öneride bulunurdum. İsmail Küçükkaya da olabilir bak. Binali Yıldırım’a hakkını helal etmiyormuş. Hiç olmazsa ödeşirlerdi.
 
FUAT UĞUR'UN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Erdoğan’ın en büyük hatası; Davutoğlu
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.