Gaz yaptı!

A -
A +
Türkiye, tarihinin en büyük doğalgaz keşfini Karadeniz’de gerçekleştirdi! 320 milyar metreküp doğalgaz rezervi! Ayyy, gazı biz bulduk sancısını düşmanlar çekiyor… Dış düşmanlar değil kastettiğim. Yunan falan kudurdu o ayrı da, sayısal olarak Yunanistan nüfusundan daha fazlasını bizim topraklarımızda yaşadığını gördük.
Numaradan da olsa milletin sevincine ortak olun yahu! İnanmadılar, az buldular, git bi çakmakla kontrol et canım istersen… Bardağın boş tarafından fırtınalar kopartan gazeteciler, ekranda altılı kutular içinde eleştireceğim diye yırtınan “uzman”lar… Zamanında babası tüp kuyruğuna girenler bugün kalkmış “hani 800 milyar metreküptü?” diyorlar. Doğalgaz faturası az gelsin diye yatağın içinde kendi “nefesiyle” ısınanlar, “daha önce de defalarca bulduktu ya” diye ağız burun büküyorlar. Bide o ışıklı beyniyle dalga geçtiğini sananlar var. Tabii bide bunu şakşaklayanlar… Heppinize sodda alacamm, hemi de en büyük şişesindennn!
İnanılmaz ifadeler, alaycı yorumlar, aşağılayıcı sözler. Şu güzel ülkemde ne tür insanlar yaşıyor hayretler içinde izliyorum… Ekonomiyi şahlandırmaz ancak elbette iyi gelir. Uyandırayım; 320 milyar metreküp gaz bulunması var ya; bu iyi bir şey canım. Kendini fazla yorma istersen... ‘Sondaj borularından bir heykel yapılsa’ çok daha büyük ilgi gösterecek tipler var bu ülkede. Türkiye tarihinin en büyük rezervi bulunmuş. Biraz sevinin, devamı katlanarak gelir merak etmeyin. Çünkü arayan biziz! Yıllarca bizim için arayanlar ne hikmetse bulamamışlar. Üstelik tüm çevre enerji kaynaklarıyla doluyken. Siyasi görüşünüz elbette ki farklı olabilir; ama kazancın adı; Türkiye!
Bu gaz sadece Cumhur İttifakı’na oy verenlere değil; Türkiye için çıkarılacak!! Takdir etmenizi beklemiyorduk da, bir defa da ‘hayırlısı olsun milletimiz için’ deyin!
Korkmayın, bulunan gaza sevinince AK Parti’li olmazsınız, sadece vatansever olursunuz.
Ülkenin başkanını sevmediği için ülkenin kötülüğünü istemek, diplere düşüp, dışarıdan müdahale beklemek, ülkesine düşman olmak nasıl bir ruh bozukluğudur? TOGG, İHA, SİHA, Ayasofya, doğalgaz derken harbi sıkıştılar içimizdeki Yunanlılar! Onlardaki gazı çıkaracak teknoloji varsa eğer, çıkan gaz bize bin yıl yeter. Şaşırmıyoruz ve hiç şaşırtmıyorlar bu ‘yabancılar’... Zira bayrağa yabancılar, vatana yabancılar, millete yabancılar, ecdada yabancılar, atiye yabancılar…
 
Ninem diyor ki; Yurdun otlusu elin kutlusundan yeğdir.
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.