Beşiktaş’ın ruhu kayboldu

A -
A +

Takımda Sergen'in otoritesi kaybolmuş. Efsane Başkan Süleyman Seba iyi ki bugünleri görmedi. Bu nasıl Beşiktaş arkadaş, ruhunu, heyecanını, ağırlığı, coşkunu kaybetmiş. Tanımak mümkün değil Kartal’ı! Heyhat! Peki suçlu kim?

Çaresiz adam Sergen Yalçın
Beşiktaş’ın dünkü Giresunspor on birini ben yapsam her halde çaresiz adam Sergen Yalçın’ın çıkardığı takımdan pek farklı olmazdı. Diyeceksiniz ki Güven, Welinton, Teixeira, Topal ve Montero niye kulübede oturur? Bu sorunun cevabını asıl vermesi gerekenler o formayı hak edip etmediğini sorgulaması gerekenler. Ghezzal’a dikkat ettiniz mi? Hocası “Öne çık, sen sağ açıksın, öyle oyna” diyor. O, Hoca'sını dinlemiyor. Ne oldu Sergen Yalçın’ın otoritesine?
Yazık; takımın en çok koşan, en çok çalışan ismi Rosier penaltıya sebebiyet vererek en ağır bedeli ödüyor. Ne diyelim futbolun cilvesi işte.

Atamazsan atarlar
Halbuki Beşiktaş, N’Koudou, Batshuayi, Ghezzal ve Larin’le ilk yarı tam 4 kez pozisyona giriyor. Peki birinde dahi kaleci Okan ya da savunmayı aşamaz mı insan? Hayır aşıp da golü bulamıyor kimse. Atamazsan atarlar.
…Ve Giresunspor ilk ciddi atağında VAR desteğiyle penaltıyı kazanıp Malili Diabate’nin harika vuruşuyla golü buluyor. Peki nerede Kartal’ın dünya yıldızları? Adları VAR kendileri yok. Vah ki vah!

İnsaf be Necip
Joker Necip’i Vida’nın yanında stopere yerleştirmiş ve Diabate ile adam adama markaj uygulatıyor. Baş edemiyor, joker geriliyor Malili golcüye bodoslamasına dalıyor. Yapma be Necip; karateci misin yoksa futbolcu mu? Hiç yüzün kızarmadı mı, 39. dakikadan itibaren 10 kişi oynattın Beşiktaş’ı. Balde ikinci, Serginho üçüncü golü attı. Kim verecek bunun hesabını?

Helal olsun Keleş’e
Giresunspor 44 yıl sonra avladı Kartal’ı. Kıt imkanlara rağmen şikayet etmeden geçen sezonki takımdan 4 futbolcusunu on birde oynatan Hakan Keleş’i yürekten tebrik ediyorum. İşte eseri Giresunspor; takım savunması, kalecisi ve golcüleri mükemmel. 

MAÇIN ADAMI: Serginho

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.