Kartal’a Can suyu yetmedi

A -
A +

Jeneriklik bir vuruş, harika bir gol ve “Beşiktaş’ı düştüğü yerden ayağa kaldıracak bir başlangıç” diye umutlanılan gecenin adamı tartışmasız Can Bozdoğan’dı.

Kalite Alman patentli
Belli ki Beşiktaş’a Can suyu gibi heyecan veren bu oyuncu Köln, Schalke odaklı sağlam biralt yapı eğitiminin etkisi büyük.
Sadece attığı gol mü Can’ı öne çıkaran? Hayır driplingleri, güçlü fiziği ve ikiye birde adam eksilten etkili futbolu ile Beşiktaş’ın orta sahasına hareket getiren o büyük karakter.
Sakın, “mübalağalı” bulmayın bu anlatımımı, zira gol ayakları Batshuayi ve Larin’in etkisiz kaldığı bir gecede hak edene hakkını vermek lazım.

Ne değişti ne de değiştirdi
Kasımpaşa maçı öncesi kadroda büyük değişim bekliyordu Beşiktaşlılar. Lakin “Benim oyuncularıma inancım ve güvenim tam” diyen Sergen Yalçın ne değişti ne de değiştirdi kadroyu. Hatta golü bulduktan sonra skoru koruma adına Mehmet Topal hamlesi ile bir anda Beşiktaş’ın Atiba ve Josef’li orta sahası 30’unu geçkin olgunlar kulübüne döndü.

Affetmedi Umut
…Ve
Kasımpaşa’yı Beşiktaş karşısına çift forvetle çıkaran Hakan Kutlu geriye düştüğünde bile hücum düşüncesinden vazgeçmedi yerinde hamlelerini Umut beraberlikle sonuçlandırdı.

MAÇIN ADAMI: Can Bozdoğan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.