Sözün bittiği gece!

A -
A +

Ne zor şeymiş yasak savar gibi “bitse de gitsek” havasındaki bir maçı oynamak? Sanki işkenceydi B. Dortmund maçı Beşiktaş’a.
Maalesef öyle bir teslimiyet hali işte.

Yalçın’ın tükenişi mi yoksa?
Maalesef; Sergen Yalçın ne kadar isterse istesin ne kadar “Bu ligde kendimizi geliştirmek istiyoruz” derse desin hikaye. Kimse inanmıyor Hoca’ya; kurgu yanlış, kadro yanlış. Doğru olsa ne yazar oyuncuların kapasitesi bu.

“Sıfır” çektikleri Şampiyonlar Ligi’nde B.Dortmund karşısında da hem de hiç bir varlık gösteremediler, ne acı! Bir pozisyonu dahi yok.
Alman ekibi 4-3-3 düzeninde çıktığı maçın ilk atağında Bellingham ile göstere göstere gelip Malen’la golü buldu, bu kadar basit mi bu iş?

Teknik adamlık adına iflas bu. Sözün bittiği yer burası, yazık!

Pjanic-Batshuayi nerede ?
Sorun kalite sorunu. Sorun karakter sorunu. Merak ediyorum Oğuzhan, Vida ve Salih Uçan bostan korkuluğu gibi niye oturur o kulübede! Nerede Şampiyonlar Ligi için alınan Pjanic? Nerede “golcü” Batshuayi? Ve nerede Larin’le Ghezzal?

O el niye Dahoud’un sırtında?
Alman ekibi diri, şut üstüne şut atıyor, disiplinli ve istekli fırsat vermiyor. Haliyle baskı kurup, hataya sürüklüyor, anladım da o el niye Dahoud’un sırtında Welinton? Kimse hakemi suçlamasın penaltı penaltı, kart kırmızı kart. Ne diyelim Reus, Haaland keklik avlar gibi avladılar Beşiktaş’ı.

MAÇIN ADAMI: Reus

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.