Karaveli aşısı tuttu

A -
A +

"Zaruret" sebebiyle apar topar U-19'dan A takıma getirilen Önder Karaveli, Beşiktaş'ta inanılmaz bir yükseliş hikayesi yazıyor, helal olsun. Biri Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisi olmak üzere üç maçta 7 puan, az şey mi? Bence Karaveli aşısı artık tuttu.

Daha önce neredeydin Oğuzhan?

Ersin’in kalesinde devleştiği, Soner’in penaltı kaçırdığı  maça denge getiren Oğuzhan’ın Larin’e yaptığı o harika asistin öne çıkardığı soru, “Daha önce neredeydin büyük yıldız?” olur herhalde.

Önder’in Pjanic faktörü

Tartışmasız Pjanic çok klas bir futbolcu ancak baskıya gelemiyor. Göztepe onun pas yolunu kapatarak Beşiktaş’ı durdurmayı denedi. Önder Hoca bu zafiyeti önceden sezmiş olmalı ki Oğuzhan ve Josef’i öne atıp Pjanic’i daha geride başlatarak yıldızını koruyup daha efektif kullanmaya çalıştı... Ki, doğrusu da buydu. 

Beşiktaş geride başladığı maçı Ghezzal’ın da gayretiyle kazanmayı bildi. Ancak Rosier’in takımı 10 kişi bırakması Konya maçı öncesi büyük handikap.

Bravo Ersin

NDiaye‘nin golüyle maça önde başlayan Göztepe’in işi zor. Bir topu direkten dönen Soner’in kaçırdığı penaltıyı kurtaran kaleci Ersin Beşiktaş’a büyük heyecan kattı.

Maçın adamı: Ersin Destanoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.