Konyaspor’u dikkate alın!

A -
A +

Ne büyük heyecan ne çetin bir mücadeleydi öyle? 

Her anı heyecan dolu... Bu efora, bu çabaya rağmen maç berabere bitse üzülürdüm. 

Konyaspor'u tebrik ediyorum. Büyük bir iş başardı, Kartal'ı yenerek zirveye ortak oldu. 

Bravo Palut Hoca!

İnanmak ve inandığı yolda yürümek bu olsa gerek. Helal olsun İlhan Palut Hoca'm. 

Üstelik ne hücum düşüncesinden vazgeçiyor ne de savunmayı ihmal ediyor. 

"Kontrollü oyun" dedikleri işte bu. 

..Ki, yürekleri ağıza getiren üç pozisyonda Beşiktaş, Batshuayi, Oğuzhan, Josef'le üç kez Sehic'e takılıp kaldığı halde zerre moralini bozmadı.  

Hem de Beşiktaş oyuncuların futbol oynama isteği, coşkusu ve dayanışma ruhu muazzam bir değişim kazanmışken. 

Larin, Oğuzhan ve Ghezzal'ın direncinin kırılması, geriden Rıdvan ve Umut'un hücuma destek verememesi Beşiktaş'ın etkisini azaltsa da oyununa doyum olmadı. Ghezzal çok çalıştı, Batshuayi, Oğuzhan, Vida'ya iyi toplar taşıdı. Şut denemeleri de heyecan vericiydi. Ancak kaleci Sehic'i aşamadı. 

Ersin'in kurtarışları yetmedi

Birileri Kartal'ı hâlâ 4-1-4-1 oynuyor zannetsin, 4-2-3-1'e döndü, sistemi esnetti, üçlü forvetten vazgeçti Önder Hoca, büyük hata.

Stadı, tesisi, kulüp ve takım yapılanmasıyla İlhan Palut yönetiminde boyut atlayan yeşil-beyazlılar geldiği yerin hakkını veren, fizik kalitesi fevkalade ve öz güveni oldukça yüksek disiplinli bir takım. Bayıldım. 

Konyaspor için büyük yarışta Trabzonspor'u en çok zorlayacak takım diye düşünüyorum. 

Kaleci Ersin, Cikalleshi, Soner ve Guilherme'nin ataklarına geçit vermedi. Ancak 32'lik Skubic'e bayıldım. Bir bek takımın oyununa bu denli mi katkı yapar, yapıyor helal olsun. Yine öyle ortalar yaptı ki Umut ve Vida'yı fena halde zorladı. 

Maçın adamı: İlhan Palut

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.