Ersin'e alkışlar

A -
A +

Kalecilerin gecesinde Süper Kupa penaltıya geçit vermeyen Ersin marifetiyle Beşiktaş’ın.

Başarı için teknik adam dokunuşu çok önemli. Önder Karaveli, Pjanic sakatlanmasa Beşiktaş 4-4-2’ye dönmeyecek ve yaşlı kurt Atiba ile yine şapkadan tavşan çıkaracaktı. Haliyle, parlak kariyeri için Doha’da Süper Kupalı harika bir başlangıç yapacaktı, lakin maçın adamı Atiba bir ters vuruşla işi uzatıp maça heyecan kattı.

Larin ve Kenan kaçırınca

Antalyaspor’a karşı Beşiktaş sağda Rosier-Kenan, orta sahada Josef, Atiba, Pjanic üçlüsü, solda Larin ve en uçta da Batshuayi ile pozisyon üretmek ve sonuca gitmekte zorlanmazdı, eğer Larin ve Kenan inanılmaz fırsatlar kaçırmasaydı.

Nuri ne yapsın?

Antalyaspor'da Fredy ve Naldo'nun yokluğu her halinden belliydi. Özellikle Veysel, Kudryashov ve Bahadır'dan oluşan savunma üçlüsü başarılıydı. Andrea Poli, Güray ve Hakan Özmert’in iyi futbolunun etkisi büyüktü. Bünyamin ve Ghancha, Amilton ile Mukairu galibiyet golü için çok çalıştı ama, Ersin kalesinde başarılıydı. Bu durumda Nuri Şahin ne yapsın?

Vizyon bu olsa gerek

Doç. Dr. Levent Bıçakçı’nın kulakları çınlasın. Futbolumuzun PIAR ve marka değerini güçlendirmek amacıyla Süper Kupa finalini ilk olarak yurt dışında -Almanya- oynatan oydu. O sıra dışı organizasyondan 12 yıl sonra bu kez Süper Kupa finali 2022 Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Katar’da oynandı.

Bu, fevkalade bir başarı. Başta TFF Başkanı Nihat Özdemir olmak üzere bütün yönetimi, Beşiktaş ve Antalyaspor kulüplerini kutlarım.

İşte Türk futbolunu dışa açmak tam olarak budur. Tebrikler.

Maçın adamı: Ersin Destanoğlu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.