DNA

A -
A +
Putin’in söyledikleri yeni değil. Uzun zamandır konuşuluyor. Belli mahfiller DNA’sıyla oynanmış insan için yanıp tutuşuyor. Acı, korku, şefkat bilmeyen mahlûklarla yeryüzünü daha da yaşanmaz hâle getirecekler. Tabîî bu onların ham hayâli. Anlaşılan epey havaya girmişler. Dikkat ederseniz Putin yaratmakdan bahsediyor. Bilmiyor ki laboratuvarlarına kapanmış harıl harıl çalışan onca hadsiz yedi tabaka cehennemin dibini kazanmakdan başka bir şey tahsîl edemeyecek. Korkunç kelimesinin dahi âciz kaldığı bir son!
 
Âdem aleyhisselâmın oğullarından biri îmânı diğeri inkârı temsîl ediyor. Bu mücâdele bugüne kadar böyle geldi, kıyâmete kadar da böyle gidecek. Son birkaç yüzyılda insanlığı bu denli yoldan çıkaran cenâh batı. Aydınlanma çağı dedikleri dönemde hristiyanlığı bütünüyle yıkdılar. Yerine zekâyı, ya’nî “ben”i ikâme etdiler. Hani şu bir gün evvel ne yediğini unutan zekâyı. Felsefecilerin amiral gemisi yahudilerdi. Diğerleri onlara yardım ve yataklık ediyordu. Hepsi birden isevîliğin bozulmuş hâline saldırı başlatdı. Bunu yapanlar yahudilik karşısında sessiz kalıyordu. Hâlbuki o da mûsevîliğin bozulmuş hâliydi. Hıristiyanlık yıkılıp giderken yahudilik dimdik ayakdaydı. İşin dramatik tarafı haçın olup bitenden habersiz oluşuydu. Ehl-i salîb bugün bile nasıl bir tezgâha getirildiğini fark edebilmiş değil. Aydınlanan Avrupa sun’î kıt’asında can çekişirken böyle bir vetîre yaşamayan yahudilerin tuzu kuru.  Mâlikânelerinde viski eşliğinde puro tüttürüyor bu dolar trilyonerleri. ABD birazcık anlar gibi olduğundan ingilizin üzerinden yahudiyle mücâdeleye başladı. Bakalım kim galebe çalacak? “İngiliz de mi farkında değil” der gibisiniz. İngiliz farkında fakat birçok sebebden bu yapıyla kol kola. Belki de kucak kucağa demek daha doğru olur…
 
Hristiyanlık yıkılınca garb ateist oldu. Ben ateist değilim diyenler deistlik çukuruna düşdü. Öyle bir yola girildi ki sonu istle biten bir yığın saçmalık bu dünyayı esîr aldı. Sekülarist, natüralist, pozitivist, darvinist, materyalist, kapitalist, liberalist, sosyalist, komünist, faşist, modernist, rasist, hedonist, nihilist… Aslında hepsi asırlar öncesinden geliyordu. Cümlesinin dayanak noktası küfürdü. Sâdece isimleri farklıydı. Ya’nî hiçbiri yeni değildi. Başka bir ifâde ile hâdise kelimenin tam ma’nâsıyla irticâ idi, bunların peşinden koşanlarsa mürteci!
 
Şu bizim ilericiler ne yapacak diye düşünmeden edemiyoruz.  Vâh vâh…
 
Yahudiler aydınlanmada bozuk bir dinle muhâtabdı. Buna rağmen onu parçalamak mevzûunda tereddüd etmediler. Aslında ilk hamleyi yapanlar da onlardı. Îsâ aleyhisselâmı öldürmeye teşebbüs etmelerini hatırlayalım. Teşebbüs diyoruz zîrâ muvaffak olamadılar. Allahü teâlâ resûlünü göğe kaldırdı. Kıyâmetin kopmasına yakın bir zamanda dünyaya dönecek ve âhır zemân peygamberine ümmet olacak. Fransızların Saint Paul dediği Paulus bir yahudiydi. Son derece sinsi hareket ediyordu. İsevî görünüp bu dîni bozdu. Îsâ Allahın oğludur dedi. Şerâbı ve domuzu halâl etdi. Kıblelerini Kâ’beden şarka, güneşin doğduğu tarafa döndürdü. Allahın kendisi birdir, sıfatları üç dürlüdür diyerek isevîlik gemisini sessiz sedâsız teslîs anaforuna çekmiş oluyordu. Asırlar sonra aynı düşmanlık Abdüllah bin Sebe’ tarafından İslâmiyyet için yapıldı. Bu yahudi sönmek nedir bilmeyen bir fitneyi ateşlemişdi.
 
Acabâ diyoruz dolmuşa bindirilenler işin DNA’sını çözebilecek mi? Oyuncak olup olmamak buna bağlı. Türkü merâk etmeyin. Osman gâzînin çocukları zamanı gelince herkese haddini bildirir!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.