Ünal Hoca, Cocu’ya benziyorsun…

A -
A +
Trabzonspor takımına baktım, son haftaların formda adamı Rodallega yok... Galatasaray’a iki gol atan siyahi de yok... Olcay’a da makas... Alanyaspor’a bu oyuncular yüzünden mi kaybettin Ünal Hoca? Aman dikkat; Cocu’ya benzemeye başlıyorsun... Yani iki maça beş farklı oyuncuyla çıkmak gibi... Burak nereden çıktı? Yoksa, “Aman daha fazla dert olmasın” diye yönetim mi fısıldadı?   Avcı’nın derdi ne? Başakşehir, Bursa’da yürüyen takım idi... Şaşılacak kadar kötü oynadılar. Hele hele Visca... Acaba “Yahu artık bırakın gideyim” mi demek istiyor? Emre’siz oynamak ne kadar zor değil mi? Bereket, savunma kalecisi ile birlikte ayakta kalıyor...   UEFA Avrupa Ligi Cocu’yu kesmedi mi? Dinamo Zagreb’i küçümseyen ünlü otoriteler, başta da yayıncı kuruluşun yorumcusu, “Fenerbahçe maçı domine ederek kazanır” yorumu ile, sanırım ne kadar boş konuştuklarının farkına varmışlardır. Hırvat ekolünden Avrupa’nın babalarında oynayan acaba kaç oyuncu var? Yarınlarda bu takımdan da adam görürüz. Peki, siz yorumcu ve yanlıları Reyes’i savunmada, Alper’i ve Frey’i ileri uçta gördüğünüzde “Ne yaptın be” demediniz mi? Galiba Cocu bu ligi boş vermiş, ya da ona öyle talimat gelmiş.   Donk ucuz diye mi oynamıyor?
Galatasaray, Akhisarspor karşısına dizilirken futbolu iyi bilen dostum Ömler Üründül’ü aradım ve dedim ki, “Terim yanlış yapmış. Maçı kazanması mümkün değil...” Öyle ya Donk neredeydi ki? Yoksa sözleşmesi ucuz diye mi makaslanıyor? Onyekuru’dan santrfor olursa, Terim Hoca bile eskilere dönüp daha iyi oynar. Fernando için “Yalancı pehlivan” demiştim. Haklı mıyım? O zaman haklı olarak yenilirsiniz...   Kadın Basketbol tamam mı? Hazırlık maçlarında iyi gördüğüm bizim Kadın Basketbol Millî Takımı, Nijerya’ya yenilirken kahroldum. Bana göre Işıl, bizim Amerikalı Holingsvorth. Ayşe Cora, hadi Tilbe ve Olcay Çakır’ı da koyalım, gerisinin yenilenmesi gerekir. Guidetti nasıl yeniledi voleybol takımını, siz de aynısı yapacaksınız. Çareniz yok.   Kim kaybetti, kim kazandı? Beşiktaş, bence 8,5 kişilik kadro ile neredeyse kazanırken beraberliğe yakalandı. Neden 8,5? Atiba 5,5 aydır oynamamış. Lens zaten on kişi oynatıyor. Bir de Babel yerinden edilip rakip stoperlere teslim edilmiş. Yine de o harika golü atıp Şenol Hoca’ya bir af çıkardı. Acaba Atiba’nın maç eksikliğine acı reçete olarak Jailson’un yerine Elif ilk on birde olsaydı? Aatıf neden çıktı da yerine küskün, bitmiş Valbuena girdi? Ekici’nin 89. dakikada oyuna girişi ne anlam taşıyordu? Buralardan bakınca başlığı bilin bakalım...   Bravo bu seyirciye! Fenerbahçe taraftarı maç boyunca Ersun Yanal diye feryat etmiş. Ne garip ki, bu sesi sansürcü yayıncıdan duyamadık. Yahu ey seyirci kardeşler; “Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı” diye harika bir yakıştırmamız vardır. Başka hoca mı bulamadınız ki, tıpkı günümüzdeki yönetiminiz gibi, sağda solda ve o garip sosyal medyada yazılanların dümen suyuna gidiyorsunuz? Şenol Hoca ile Caner’e de saydırmışsınız maç boyunca... Tıpkı bir Fenerbahçe kaptanının zamanında o statta lüks bir locadan küfürle kovduruluşu gibi...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.