Tur burada bitmeliydi

A -
A +

F.Bahçe golünü karambolden attı ama çok hareketli bir uç adamı olabilseydi daha fazlasını atardı

Şayet Fenerbahçe bu sözümona Rus takımına elenirse hem kendisi adına hem de ülke futbolu adına çok yazık olur. Böyle bir şey olursa futbolun cilvelerle dolu bir maç, bir spor olduğu gerçeği bir kere daha suratımıza çarpar. Gelen bilgiye göre bu sözümona Rus takımı bir de Rus liginin lideri değil miymiş? Fenerbahçe'nin mücadele hırsı, her topta her oyuncunun aksiyon içine girme hevesi ve heyecanı, boş saha bırakmadan rakip savunmasından çıkarken bile özen gösterişi Rus takımının komikliği sayesinde hem olmuştur hem de olmamıştır. Kendi yarı alanından oyuna çıkmaya çalışan Rus lideri iki pası bile hem de ayağa oynayabilecek kapasitede görünmezken, Fenerbahçe tam tersine golü atan ilk 15 dakikadaki Slimani hariç ayağa da boş alana da koşu yoluna da oynayarak maçı domine etmiştir.
Bu maçın görüntülerini Avrupa'nın herhangi bir ülkesinde takımların isimlerini ve ülkelerini anmadan yayınlasanız koyu şortluların bir birinci lig takımı olduğu, beyaz şortluların ise amatör kümeden geldikleri konusunda tek bir görüş ayrılığı bulamazsınız. Hele hele bizim spor medyasının göklere çıkardığı bir 22 numaralı forvet oyuncuları vardı ki bizim Sadık, yarım fiziğine sahip olmasına rağmen onunla resmen dalga geçti. Fenerbahçe golünü bir karambolden attı ama çok hareketli bir uç adamı olabilseydi boş kalelere daha fazlasını atardı.
Penaltı mı? E bu takım onu bile beceremezdi tabii ki Harun'un hakkını da yemeyelim.

MAÇIN ADAMI: Valbuena

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.