Değişmeyen kafanın Comolli’si

A -
A +

Hatırlarsınız; Aziz Yıldırım Başkan, Giuliano Terraneo isimli bir sportif direktör ithal etmişti. Bu adamcağız ülkemize geldiği günlerde ne gürültü kopmuştu ki, hiç sormayınız. Otoriteler ve özellikle de büyük kulüplerin malum yorumcuları çağ atlandığını bile dile getirmişler, yazmışlardı. Bendeniz ise bu zatın Fenerbahçe’de ömrünün en fazla beş-altı ay olabileceğini, yılı bile bitiremeyeceğini yazmış ve söylemiştim.
Neyse... Bu defa da Yıldırım’ın yanında altı yıl gibi uzun bir zaman “eğitim” almış Ali Koç Başkan, Damien Comolli’yi ithal etti. Yine bizim yukarıda değindiğim malum kitle de bu ismin ne futbolcular dünyaya sunduğu konusunda birleşmişti. Bu defa gelen yabancı için Fenerbahçe’nin başkanı, “Yakın dostum” cümlesini de kullanmaz mı? Peki, bendeniz ne yazdı, ne söyledi? Bu sezonu, o da başkana olan yakınlığı ile bitirir ama sonrası soru işaretidir demiştim.
Sonra mı? Comolli zatı muhteremleri istifa etmişler. Acaba ona sorulmadan transfer edilmesi gündemde olan arızalı sağlam yabancı mı, yoksa attığı Tweet mi? Peki, bu zat geldiğinden bu yana Fenerbahçe kaç yabancı transfer etmiştir? Ve de en önemlisi ne yarar sağlamıştır? Şimdi bir de tazminat öde... Aslında kulübün tazminat alması gerekir. Kimden mi? Comolli buraya silah zoru ile gelmedi ki...
Burası Türkiye beyler! Üstelik de Fenerbahçe Spor Kulübü... Ama Ali Bey ile Semih Bey hariç, kaç defa bu kulübün kapısından girdi ki bu yönetim? Yerim bugün dar. Şimdilik bu kadar...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.