Utanç vesikası!

A -
A +

Başkan Ali Koç bu futbol faciasını izlemek için geldiği Konya'dan dönerken acaba, "Ben bu işi artık bırakayım" düşüncesine daldı mı?

Fenerbahçe'nin bana göre teknik direktörsüz ya da yalandan yardımcı teknik adamlarla kurulu sözüm ona ekibi sahaya yine bir komik takım çıkarmıştı. Şu Mehmet Ekici ileride sağ kanatta oynar mı hiç be adamlar? Emre'nin 40 yaşında ön libero oynayışından kaynaklanan Tolga ve Zajc orta alanı ne yapabilirdi ki? Muriç zaten kaç maçtır 'ben bittim' diyordu. Buna karşılık, bana göre bu ligin en zayıf takımı Konyaspor, acaba ne yapacaktı? Teknik Direktör Bülent Korkmaz kardeşim öyle bir göreve soyunmuştu ki ligde kalması bile büyük başarı olacaktı. Ama müthiş başkanı ve yönetimi ve onların müthiş icraatlarıyla bu hâle gelmiş Fenerbahçe takımı bu Konyaspor'a bile kaybedecekti. Bajic'in -ki bana göre Konya'nın en kötü oyuncusuydu-, attığı şık gole karşılık Fenerbahçe'nin ilk yarıda kaleci Ertuğrul'u yere yatırdığı bir tane bile hareketi yoktu.
Sonra mı? Sonraki tabloyu seyretmiş olan ya da bu konuyla ilgili bilgi edinmiş olan Fenerbahçelilerin taraftar veya kongre üyesi hâlâ bu yönetimi alkışlar mı onu çok merak ediyorum. Sekiz dakika içinde dokuz kişi kalan ve kalite yapısını biraz önce vurguladığım Konyaspor, kendi yarı alanının önüyle ortasına kurduğu ekiple sıfır diyebileceğimiz beceriklilik yapısı olan Fenerbahçe'ye tek bir pozisyon dahi vermedi. Fenerbahçe altyapısı kaynaklı kaleci Ertuğrul doldur boşaltların hemen hemen hepsini alarak, skor tabelasının 41'inci dakikada meydana gelen durumunun korunmasında kafa toplarına çıkan arkadaşlarıyla başrolü oynadı.
Maçın hakemi sarı ve kırmızı renkli Konyaspor kartlarında ne kadar haklıysa birçok faulü çözmede büyük bilgisizlik sergiledi. Tabii ben bu yazıyı yazarken, büyük futbol üstadı Semih Özsoy'un beyanatından haberim yoktu. Başkan Ali Koç da kadınlar basketbol liginde Galatasaray'a yenildikten sonra bir de bu futbol faciasını izlemek için geldiği Konya'dan dönerken acaba, "Ben bu işi artık bırakayım" düşüncesine daldı mı? Bu arada Konyaspor'da Guilherme diye bir sol arka oyuncusu var. Onu bulanı tebrik eder, transfer edecek olanı da alkışlarım.

MAÇIN ADAMI: Guilherme

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.