Sivas'tan teşekkür!

A -
A +

F.Bahçe'nin hem Ömer Faruklu hem de Ferdili gençlik aşısı yemiş takımı, bir türlü organize olamamakla dikkati çekti...

Rıza Çalımbay'ın bir ara şampiyonluğa büyük aday olarak gösterilen takımı Sivasspor, son maçlarda kazanmaya hasret kalarak dün akşamki Fener maçına gelecekti. Buna karşılık F.Bahçe de öyle veya böyle kendi sahasında bitiş düdüğü çalmadan olmadık şekilde geride götürdüğü maçları kazanıyordu. 
Bu maçın öncesi tablo buydu da; maçta ne oldu?
Ben şöyle sadece net pozisyonları alt alta yazıp topladığımda Sivasspor'un dün akşamki oyunu en az dört farkla kazanabileceğini gördüm. Ama başta penaltıyı atan Kone olmak üzere yine bir golün sahibi Emre Kılınç neredeyse boş kalelere topları bırakamayarak tabelanın fukara kalmasına sebep oldular. 
F.Bahçe'nin hem Ömer Faruklu hem de Ferdili gençlik aşısı yemiş takımı, işte bu yüzden bir türlü organize olamamakla dikkati çekti. Örnek; Ömer Faruk gibi bir genci, maçı kolaylaştırdıktan sonra sahaya sokması gerekir. Rodrigues de yoktu oyunda. Yani önde Sivasspor toparlanmadan çabukluk etkisi kendini devamlı gösteriyordu. Emre'nin sanki sezon başı sözleşmesinde yer alırcasına 60'ta oyuna girmesi hiç olmazsa bu maçta biraz daha öne alınmalıydı. 
Bu arada Sivasspor'un en önemli kozu olarak gösterilen ve son beş altı maça kadar da bunu inkâr etmeyen oyuncusu Mert Hakan galiba sezonu kapatmış bile. Erdoğan 80'inci dakikada oyuna gireceğine biraz daha önce Mert Hakan ile değişebilseydi acaba ne olurdu? 
Tabii bu maçın en şaşırtıcı oluşumlarından biri de düne kadar Sivasspor'un dik duruşunun başrollerini paylaşmış kaleci Samassa'nın, F.Bahçe'nin golündeki garipliği oldu. 
Biz yazıyı noktalamaya hazırlanırken Deniz'in yerine giren Allahyar'ın iki pozisyonda sanki bir sözü vardı, o da şuydu; Beni oynatın be kardeşim! 

Maçın Adamı: Emre Kılınç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.