Kim bu meçhul G.Saraylılar

A -
A +

Kayseri’nin ‘izleme komitesi!’ soyunma odasına gol yemeden gittiyse, son saniyelerde sakatlanan Lung sayesindeydi...

G.Saray eksikleri olan ama mevcutların olmayanlar kadar iyi elemanlar olduğu gerçeğiyle, Kayserispor’un ilk yarı bütün maçı kendi sahasında bekleyerek oynamasından yararlandı. Bu baskı ilk yarıda skor tabelasında değişiklik yapamadıysa, Kayserispor’un kalesindeki Rumen Lung’un eseriydi. Ben bu Lung için epey zaman önce ‘üç büyüklerin yerinde olsam hiç düşünmeden alıp kaleme koyacağım tek kalecidir’ diye bir görüşte bulunmuştum. Beni yanıltmadı Lung. Kayserispor adını şöyle koyalım ‘izleme komitesi!’ soyunma odasına gol yemeden gittiyse, son saniyelerde sakatlanan Lung sayesinde olurken, ikinci yarıya herhalde büyük bir moral bozukluğuyla çıkacaktı.
G.Saray’da tek falso yapmadan oynayan Taylan, bir 20-25 dakika organizatör rolüne giren Feghouli ile birlikte sivrilen ev sahibi oyunculardı.
İkinci yarıda bir penaltıya şahit olduk. Maçın Eskişehirli genç hakemi Turgut Doman bende, ‘İngiliz ligi gibi maç yöneten eleman’ övgüsünü almak üzereyken, VAR’ın dolmuşuna binip hem penaltıyı çaldı hem de buna sebep olan oyuncuya ikinci sarı kartı gösterip Kayserispor’u on kişi bıraktı. Tabii bu arada eksik kalmış Kayserispor savunması da ilk yarının aksine yüksek toplarda varlığını sergileyebilme şansı da buldu ve bir konuk takım kontratağında Donk’un çelebildiği topa harika bir sağ vuran Campanharo’yla beraberliği yakaladı. Kayserispor on kişi kalmasaydı ve de ilk yarıdaki seyirciliği yerine on bir kişiyle ikinci yarıdaki oyun anlayışını gösterebilseydi; bu maç G.Saray için hüsran olabilirdi.
Bir de şu oyuna giren Ali Yavuz ve Kerem var, kim bu meçhul G.Saraylılar sahi?

MAÇIN ADAMI: Lung

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.