Bebeler ve sakatlar…

A -
A +

F.Bahçe dün akşam Avrupa Ligi Play-Off Turu maçında karşısında sınıfı belli olmayan oyunculardan kurulu bir Finlandiya takımı buldu. Peki, buna karşılık F.Bahçe nasıldı?
Vitor Pereira’nın 3-4-3’ün santrforsuz sistemini takımın nasıl oynayacağını açık ve net olarak bilmiyordu. Bu formül Barcelona’dan bütün dünyaya ders olarak sunulmuştu. Bu formülde; orta sahadaki oyuncuların önünde kolay adam geçebilen, toplu-topsuz boş alanlara kaçarak topu alıp teknik hünerini gösteren oyuncu lazımdır. Örnek mi; Barcelonalı Messi… Hatta bunun açık ve net ispatı Ibrahimovic gibi bir oyuncunun işe yaramaz hâle gelişidir…

Gençler devrede
Devam edelim, Fenerbahçe takımında son on günde acaba kaç tane oyuncu gerek idmanda gerek maçta sakatlık yaşayarak uzun bir süre maç oynayamayacak duruma geliyordu? Ve dün akşam bu en açık ve net biçimde yaşanarak Arda ve Muhammed gibi iki bebe oyuncuya muhtaç olundu. Acaba Fenerbahçe’de birileri teknik direktöre bu sakatlıkların sıkça ve çokça meydana geliş sebebini soracak mı?

Hangi kadro çıkacak?
Bebelerden Muhammed’in harika şutuyla tabelada üstün duruma çıkan Fenerbahçe, tabii soyunma odasına giderken tribündeki taraftarı ve VİP’teki yönetim kurulu, pazar günkü Antalya maçına hangi kadroyla çıkacaklarının bilmecesini çözebilecekler mi? Bu arada maçın Fransız hakeminin 41’de penaltıyı Fenerbahçe lehine çalmayışı da hayret vericiydi. Tekrar vurgulayarak yazımı tamamlayayım; Caner, Ozan gibi takımdan gönderilenler ya da çoktan Kurbağalıdere’ye yollanmış diğer sekiz oyuncu, acaba bu Pereira için ne düşünüyorlardı?

MAÇIN ADAMI: Muhammed

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.