YENİ DÜNYA DÜZENİ

A -
A +
Türlü komplo teorileri ve felaket senaryoları ile iştigal ede ede miladi 2016 senesini ardımızda bıraktık ve 2017'ye giriş yaptık.
        2016'da akıllarda en çok kalan hadise şüphesiz, 1963 tevellütlü bir âdemoğlu olarak ömrümüz süresince evelallah kendilerinden feyz almaya gayret ettiğimiz mübarek zatlar ve rahmetli pederim Prof. Dr. Orhan Karmış'ın yüksek ferasetleri (sezgileri) ışığında, ta 70'li yıllardan beri Fetoş demekten hiç çekinmediğimiz riyakâr çirkin herif-i naşerifin (ikiyüzlü çirkin şerefsiz herifin) arkasındaki süper güçler diye de tabir edilen emperyalist mihrakları çok zor durumda bırakan ve uzun seneler boyunca üzerinde çalıştığı projenin parlak finalini hayal ederken akamete uğrayan (başarısız olan) 15 Temmuz darbe girişimiydi.
        Öyle bir 2016 senesiydi ki, acaba hangimiz "III. Cihan Harbi mi çıkıyor" diye sormadı kendi kendine!
        Filler tepişti, çimenler ezildi.
        2016'da ekonomik olarak çok güçlü olsun veya olmasın Avrupa ve Orta Doğu'da irili ufaklı birçok ülke terörden nasibini aldı.
        Her zamanki gibi ateş düştüğü yeri yaktı.
        Şu meşhur süper güçler uzun vadeli dünyevi planlarını ne kadar mükemmel yapsalar da, ölmekten zerre kadar korkmayan, şehit olmayı en büyük şeref addeden ve her şeyin Allahuteala'dan geldiğine tereddütsüz imanı olan mütevekkil insanların hiç de az olmadığı 15 Temmuz ve sonrasında ayan beyan ortaya çıkan Türkiye hususunda muhtemelen fena hâlde çuvalladılar.
        Yakında mesaiye başlayacak olan Donald Trump'ın bu hususu nazarıitibara alacağını umuyoruz.
        Vesselam.
         @mchtkrms
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.