Türkiye kazandı!

A -
A +
Düşmanların saldırılarına rağmen Türkiye dimdik ayakta duruyor. Ekonomisiyle, siyasetiyle, tüm kurumlarıyla büyüyor, dünya hasetten çatlıyor..
15 Temmuz darbe girişimini suratlarını çarptık.
FETÖ mikrobunu damarlarımızdan temizledik.
Vatan hainlerini zindana attık.
Kralını ürettiğimiz İHA ve SİHA’larla terörü toprağa gömdük.
İnlerine girdik, dağ, dere tepe temizledik, kaçacak delikleri kalmadı. 
Son pislik ortadan kalkıncaya kadar harekât devam edecek.
Ne Kandil'i kaldı, ne Hakurk’u, ne Suriye’si, ne Hatay’ı, ne İdlib’i.. Türkiye Türkiye olalı böyle operasyon görmedi. Ya bitecek, ya bitecek!
S-400’ler geldi, gücümüze güç katıldı. 
Bizi yaptırımla korkutmaya kalktılar, gözdağı verdiler, şantaj yaptılar! 
Yemedi.. Hiçbir tehdit bizi yıldıramadı. 
Ülke, tepeden tırnağa kenetlendi. Diş geçiremeyeceklerini sonunda anladılar. Füzeler tüm ülke topraklarını koruyacak şekilde konuşlandırılacak. Batı’da (Yunan, Bulgaristan, Romanya) Kuzey’de Avrupa (Fransa, Almanya, Avusturya, Hollanda, İspanya, İtalya) güneyde Orta Doğu (İsrail, Suriye, Irak, Mısır, Libya) Doğu’da (ABD, Kuzey Irak, Ermenistan), muhtemel bir saldırı kapıları kapanacak. Ankara’ya yerleştirilecek bir S-400 bataryasının radarı neredeyse tüm Türkiye sathını denetim altında tutacak.
Askerî, ekonomik ve diplomatik açıdan Türkiye çok büyük bir kazanım elde etti. Unutmayın bu gelen S-400’lerin ilk bölümü.. İkinci bölümünü Rus uzmanlarla birlikte biz hazırlayacağız. Bu ne demek? Uluslararası üst düzey silah üretiminde söz sahibi olacağız demek. Türkiye çok önemli bir caydırıcı güce sahip oldu. Kara ve deniz harekâtlarında büyük bir güvenli alan sağladı. Amerika’nın kuyruk acısında S-400’lerin üstün teknik özellikleriyle Patriot’lara açık ara, fark atması var. Ülkenin çatısı sağlamlaştı. Artık kimse bize havadan saldırmayı asla göze alamaz. Şimdi gelelim işin ekonomik boyutuna... ABD Savunma Bakanlığı kurusıkı atıp tutuyor! Ama Türkiye’ye S-400’lere karşı KESİNLİKLE yaptırım uygulayamayacaklar. Başkan Trump buna izin vermeyeceğini G20 zirvesinde çok net bir dille ifade etti. Peki ne yapacaklar? Önce nazlanıyorlardı. Şimdi kapı açıldığı için daha kolay Patriot satacaklar, sesleri kesilecek. Ama yetmez, biz onlardan da S-400’lerdeki gibi Patriot üretiminde de ortak çalışma isteyeceğiz. Türkiye-ABD gerginliği ortadan kalkınca yurt dışından fon girmeye başlayacak. Doğrudan yabancı yatırımlar yağmur gibi yağacak. Düşük faiz, düşük kur sistemi çalışacak. Tüm sektörler canlanacak. Piyasalar şahlanacak.. Görüyorsunuz değil mi? bir S-400 ülkenin çehresini nasıl değiştirdi.. Peki bu tablonun mimarı kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan… Sonuna kadar savaştı, direndi, başardı, Türkiye kazandı. Bırakın köprüleri, yolları, kanalları, geçitleri, havaalanlarını bir tarafa, Erdoğan Türkiye için 3 tarihî adım attı: 1) Terörün köküne kibrit suyu ekti. 2) 15 Temmuz 2016 gecesi halkı sokağa davet etti, ülkeyi yıkılmaktan kurtardı. 3) ABD’nin ağır yaptırım tehditlerine rağmen, S-400’leri aldı, Türkiye’yi güvenlik çemberine soktu. Avuçlarımız patlayıncaya kadar alkışlasak, hakkını ödeyemeyiz...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.