Rusya out, ABD in!

A -
A +
SURİYE’DE 33 ŞEHİDİMİZ VAR. YÜREĞİMİZ YANIYOR... MEKÂNLARI CENNET OLSUN  İNŞALLAH. ÜLKE KAN AĞLIYOR. BU BİR SAVAŞ...
ÜLKEMİZİ DÜŞMANDAN KORUMAK İÇİN YAPILAN BİR SAVAŞ. ŞEHİTLERİMİZ OLACAK TABİİ... AMA RUSYA, ESAD REJİMİNE VERİLEN SÜRENİN SON GÜNÜNDE SURİYE’NİN HAVA SALDIRISINA İZİN VEREREK EN BÜYÜK KALLEŞLİĞİ YAPTI. BİZİ ARKADAN VURDU… “AYIDAN POST, RUS’TAN DOST OLMAZ” SÖZÜ GERÇEK OLDU.
OLDUM OLASI PUTİN DENİLEN SİNSİ, DUYGUSUZ, KOMÜNİST KGB AJANINDAN NEFRET ETTİM. ARTIK GEMİLER YAKILDI. GERİ DÖNÜŞ YOK.
MÜLTECİLERE AVRUPA KAPISI AÇILDI. DENİZDEN KARADAN AKIN AKIN GİDİYORLAR. BİZ 5 YILDAN BERİ 4 MİLYON SURİYELİYE BAKTIK ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN. 
İKİNCİ  İSTİKLAL SAVAŞI BAŞLAMIŞTIR. YA ZAFER YA ŞEHADET. 83 MİLYON TEK YUMRUK… HAVADAN KARADAN KARŞIMIZA KİM ÇIKARSA ÇIKSIN.
TÜM PİSLİKLERİ YOK EDECEĞİZ. RUS ÜSLERİNİN BULUNDUĞU LAZKİYE’Yİ VURDUK… NATO HAREKETE GEÇİYOR. ABD YANIMIZDA
ALLAH MEHMETÇİĞİMİZİN YARDIMCISI OLSUN. DUALARIMIZ ONLARLA. ORTA DOĞU’DA YENİ DÖNEM: RUSYA OUT ABD IN
PATRIOT’LAR GELECEK, S-400’LER GÖNDERİLECEK PUTİN KUMAR OYNADI KAYBETTİ. TÜRKİYE’Yİ HAFİFE ALDI TOKADI YEDİ ALSIN KATİL ESAD’INI BAŞINA ÇALSIN!


Dünyada virüs dehşeti yaşanıyor. 82 binden fazla kişiye bulaşan, şu ana kadar 2 bin 800 ölüme neden olan salgın hastalık Avrupa, Asya ve ABD’ye yayıldı, küresel borsalar yangın yerine döndü. California'da 8.400 kişi koronavirüs şüphesiyle karantina altına alınınca Wall Street’te Dow Jones sanayi endeksi çöktü. Çin’deki ABD şirketlerinin yılın ilk yarısında %50 gelir kaybına uğrayacağı raporu yatırımcıları panikletti. Altını bıraktılar, güvenli liman olarak 10 yıllık ABD hazine tahvillerine hücum ettiler. Faizler 1,25 ile tarihin en düşük seviyesine geriledi. Brent petrol 50 dolara indi. Öyle anlaşılıyor ki, küresel piyasalardaki deprem aşısı bulununcaya kadar piyasa yangını devam edecek. Borsa İstanbul’da haftanın son işlem gününde şehitler dolayısıyla tüm hisse senetlerinde (pay piyasalarında) açığa satışlar yasaklandı. İşlem hacmi düştü. Endeks dar alanda kaldı. Gergin hava dolar/TL’yi 6,23’ye çıkardı. Türkiye’nin Rusya ile olan ticari ve askerî ilişkilerinin bozulacağı beklentisi yatırımcı algısını değiştirdi. Ankara-Moskova arasında ipler kopma noktasına gelirse –ki zannetmiyorum- piyasada dengeler bozulacak. Benim izlenimim, Rusya, Esad’ın hamiliğinden kurtulmak için Suriye’nin hain saldırısına göz yumdu. NATO ve AB’nin devreye girerek kesin ateşkes sağlayacağını bildiği için kenara çekildi. Mehmetçiğin havadan karadan harekâtına izin verdi. Nitekim Rusya Savunma Bakanlığı Türk askerlerinin bulunduğu bölgeye Rus uçaklarının saldırı düzenlemediğini açıkladı. 33 şehit verdik ama düzenlenen yıldırım operasyonlarla binlerce Suriyeliyi temizledik. Sahada kazandık, güvenli bölgeyi kurtardık.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.