Bursa'nın forveti yok!

A -
A +

Bu takımın hücum hattı yok. Batalla gitti! Pinto yeterli değil, Sestak bu takımın oyuncusu hiç değil! Kazım futbolu unutmuş! 

Tuncay'a Daum'un oyun anlayışında yer yok.
Koskoca ligin ilk yarısı bitiyor, Bursa'nın bir tane iç saha galibiyeti var.
Yapılacak çok net ve belli.
Bursa paraya kıyacak, ikinci yarıda 
10-15 golü yazacak bir santrforu getirecek.
***
Bursa-G.Birliği maçının çekişmeli ve iyi maç olacağını düşünenler yanıldı.
Futbol adına hiçbir şey yoktu.
Hele bir ilk yarı seyrettik. Bir tane olumlu şut (penaltı dahil) ya da yerinde oturanları ayağa fırlatacak atak göremedik. Hem Bursaspor hem de G.Birliği adına...
G.Birliği hücum hattı, baktığınız zaman Bursaspor'dan daha etkili ayaklardı. Ama Jimmy'nin birkaç estetik hareketi dışında gol atacak enerjileri yoktu. 1 puanı koparan dün akşam Petrovic'ti. 90 dakika boyunca sahanın her yerinde olunca çizgiden top bile çıkardı.
Maç 0-0'a kilitlenmişti.
G.Birliği penaltı kaçırdı, Bursa Sestak'la fırsatları harcadı.
Daum'un Musa'nın yerine Murat hamlesi de Bursaspor'ı kıpırdatmaya yetmedi. Daum'un kulübesi de maçı çevirmeye yetecek bir kulübe değil.
***
Hakem Barış Şimşek, genel olarak iyi bir maç yönetti. Penaltı kararı ve kullandığı 9 sarı kart yerindeydi. 
Şamil'in sert şutu Kulusic'in göğsüne mi, koluna mı çarptı? Bursa bu pozisyonda penaltı bekledi. Barış Şimşek emin bir şekilde 'devam' dedi. Doğrusunu yaptı, kol doğal konumundaydı. Vücudun uzaması veya genişlemesi yoktu. 

MAÇIN ADAMI
Petrovic (G.Birliği) 

KIRILMA ANI
Sestak'ın kaçırdığı gol 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.