Skor, herkesin işine geldi!

A -
A +

Vodafone Park’ta 2-0 geriye düşmüş bir Beşiktaş’a karşı, hele de önünüzde daha 45 dakika varsa dayanamazsınız, nitekim dayanamadınız!

Maç bir telaş futbolu ile başladı. Beşiktaş’ın biraz da sakarlığı üstündeydi. Adriano, Kairus üst üste çok fahiş hatalar yaptılar. Trabzon yararlanamadı...
Quaresma çok isteksiz, Lens ise etkisizdi.
Trabzonspor çok daha istekli, arzulu ve özgüveni yüksek bir şekilde maça başlamıştı.
Devre 0-0 bitiyor derken gelen Trabzon golü, futbolun adaletiydi.
Şenol Güneş, radikal bir hamle ile ikinci yarıya Quaresma ve Necip’le başlamadı. “Gökhan Gönül ve Caner Beşiktaş’a enerji katar” diyecek olduk; anında Beşiktaş kalesinde ikinci golü görmez mi?
Vodafone Park’ta 2-0 geriye düşmüş bir Beşiktaş’a karşı, hele de önünüzde daha 45 dakika varsa skoru da korumaya kalkarsanız başınız belaya girer. 
Artık Beşiktaş’ın kaybedecek bir şeyi yoktu!
Şuursuz bir baskı kurmuştu, gol hiç olmayacak bir pozisyonda geldi. Ne pozisyonlar savuşturulmuştu.
Skor, Trabzon hariç herkesin işine geldi!
 
1) Maça başlayan 22 futbolcunun sadece 7’si Türk’tü. Bu 7 oyuncudan Necip’i saymazsak; Dorukhan, Güven, Abdülkadir, Yusuf, Uğurcan, Hüseyin, Türk futbolunun belki gelecek 10 yılına damga vurabilecek yeteneğe sahip ve şansı yakalamış çocuklar. 
2) Dün akşam centilmenlik hâkimdi. Sebebi Şenol Güneş - Ünal Karaman arasındaki hukuk. Fikret Orman ile Ahmet Ağaoğlu’nun birbirlerine olan saygıları... Yine kaptan Sosa’nın iki takımın da formasını giymiş olması ve saygınlığı.
3) Abdülkadir Ömür önemli bir yetenek. Ancak çok kötü bir hastalığı var. 33’te kendisini yere bıraktı. Hakem faulü çaldı. Bir dakika sonra kendisine gerçek faul yapıldı. Bu defa hakem çalmadı. Neden? Artık kendisini hep yere atan oyuncu olarak biliniyor.
 
Maçın adamı: Uğurcan
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.