Keşke Avcı’yla başlasalardı

A -
A +

Bu kadro son sekiz maçta potansiyelinin çok üstünde puan biriktirdi! Demek ki; şimdiye kadar teknik direktör tercihleri yanlışmış!

Karagümrük hiç gününde değildi! Hiç enerjik gözükmedi. Pozisyon bulmakta çok zorlandı. Demek ki; cezalı oyuncuları Ndao ve Sabo Karagümrük’ün yarısıymış. Bir de Biglia sakatlanıp çıkınca; Trabzonspor için şartlar bundan daha iyi olamazdı.
* * *
İlk 45 dakika için şunları not aldım!
Ekuban’la başlamak bir ümitti. Nitekim dün maçı koparan da o oldu!
Nwakaeme ya dağlara taşlara atıyor ya da bir metreden topu içeri atamıyordu!
Bu arada bir de “golün nizami” sayılmasına mani oldu!
Djaniny derseniz hiç varlık gösteremedi!
İlk yarı iyi giden bir şey yoktu!
* * *
İkinci yarıya Trabzon golle başladı! Bu gol sadece tabelayı değiştirmedi; psikolojik üstünlük, oyununun kontrolü de hepsi Trabzon’a geçti. Savunma az hata yattı, Ekuban elini taşın altına koydu.
Herkesin kafasında şu soru vardır; geçen yılki kadro Abdullah Avcı’nın elinde olsaymış kim bilir neler olurdu? Bakın, ligde 16. hafta oynanıyor! Bu takımda golü 4’ü, asisti 5’i geçen oyuncu yok!
Dünkü ilk golde, Serkan ilk asistini yaptı, Nwakaeme ilk deplasman golünü attı.
Şu veriler; sizce zirve mücadelesine aday bir takıma yeter mi? Sezon başındaki transferleri yapanlar; devre arasında yapılacaklara karışmazlarsa neden iyi şeyler olmasın!
* * *
1) VAR, 10. dakikada Ekuban’ın ağlara giden topunda “Nwakaeme kaleciyi etkiliyor, gel bir seyret” dedi. VAR ya da AVAR ciddi bir yardımda bulundu. Gol iptal edildi.
2) Ekuban’ın attığı golden önce Nwakaeme, Ramazan’a net faul yaparak topu kazanıyor. Bu gol için VAR, “Gel bir seyret” dese çok daha doğru olurdu.

MAÇIN ADAMI: Ekuban

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.