Arıcı, Erol Ersoy’u MHK Başkanı yapmak istiyor!

A -
A +

Geçen hafta Hakem Derneği (TFFHGD) Genel Merkezi’nin genel kurulu yapıldı.

Konu medyada hiç ilgi görmedi.

Birkaç madde ile neler yaşandı; bu “sözde seçimi” anlamaya çalışalım.

1) Tekrar seçilen Abdurrahman Arıcı yaşından dolayı ne gözlemci ne de mentör olabiliyor. Aday olması da tüzüğe ve talimatlara aykırı.

2) Genel Kurulda, başkan adaylarına konuşma ve projelerini anlatma fırsatı verilmedi.

3) Genel Başkan, İzmirli hakemlerin Tahkim’e gitmesi yönünde teşvik ediyor. MHK’ya bayrak açmalarını istiyor. Ama dernek seçimi zamanı gelince de MHK’dan destek istiyor.

4) Gözlemcilerden oyları isteniyor, karşılığında TFF temsilciliği teklif ediliyor.

5) Abdurrahman Arıcı, İzmir Şube Başkanı Ferhan Kestanlıoğlu’na çok yakın tarihte Erol Ersoy’u MHK Başkanı yapacağını söylüyor.

Erol Ersoy, Ferhan Kestanlıoğlu’na, “Arıcı’nın listesinde olacaksın. Hakemlikte kariyer olarak çok iyi yerlere geleceksin. VAR hakemi olacaksın. Süper Lig’e bile çıkabilirsin. Onun listesinde yer almazsan hakemliğin biter” diyor.

Kestanlıoğlu bir duruş sergiliyor, boyun eğmiyor, teklifleri reddediyor.

Bütün bu olan biten Serdar Tatlı’ya aktarılıyor.

6) TFF Başkanvekili, bu seçimde bütün gücüyle taraf oluyor. Diğer yönetici de diğer tarafta.

7)  Seçime bir hafta kalan aday olan Hamza Mısır’ın konuşturulmadığı bir genel kuruldan 202 oy alması ciddi bir tepkiyi gösteriyor.

8) Seçilen genel başkan teşekkür konuşmasında; ilişiği kesilenler için “Bunları ben temizledim” diyerek itirafta bulunuyor. 

9) MHK Başkanı, diğer listeyi destekleyen TFF yöneticisinden fırça yiyor, telefon suratına kapatılıyor.

10) Genel kurula delegeler girmekte zorlanırken, otelde “temsilcilere” oda veriliyor, salona alınıyorlar ve ağırlanıyorlar.

11) Sayın Arıcı, hesapta Sayın Cumhurbaşkanımızın yolundan gittiğinizi iddia ediyor ve bunu millete yutturmaya çalışıyorsunuz! Cumhurbaşkanımız kazandığı her seçimden sonra "balkon konuşması" yapar ve bütün milleti kucaklardı. Siz "Bana oy vermeyenleri yok edeceğim" diye bağırıyorsunuz!

Son bir not; Selçuk Dereli, bu genel kurulu eleştirmiş. Kendisinin genel başkan seçildiği genel kurul da bunun aynısıydı. Hiç fark yoktu. O gün onun için de yanlış demiştik!

En büyük yalan!
TFF ve MHK yöneticileri hakemlere hep derler; “Özgür olun, gördüğünüzü çalın, cesur olun; hiçbir şeyden etkilenmeyin!”

En büyük yalan buymuş!

Hakemin vereceği bir tek oya bu kadar karışın, sonra da onlardan sahada ortaya düdük çalmalarını bekleyin! Çok beklersiniz!

Ey MHK oldu mu şimdi?
Hakem eğitimcilerinden Sebahattin Şahin, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kuruluna girdi. Soruları hazırlayan, kural sınavlarını yapan kişi dernek seçimindeki rekabete dâhil oluyor.

Ya MHK Üyesi Ahmet Erdoğan!

MHK’yı temsilen mi Genel Kuruldaydı?

Peki, niye Trakya delegeleri ile geldi ve onlarla beraber döndü? 18 oya mı sahip çıktı?

MHK’nın bir üyesini bu genel kurula uçakla gönderecek parası yok mu? Ankara’daki MHK Üyesi temsil edemez mi? Şimdi bakacağız; Trakyalı hakemlerin maç sayısına, gittikleri maçlara?

Garabetin bu kadarı...
Dünyada bundan daha garabet bir şey olamaz!

Hamit Altıntop, kenarda duracak! Millî takımdan sorumlu kişi 80 yaşındaki Selim Soydan olacak.

Peki, kim bu Selim Soydan?

Daha geçen yıl “MHK Başkanlığı için Erman Toroğlu’na teklif götürdüm” diyen kişi!

Şenol Güneş ve Selim Soydan; kuşak olarak artık çok geride kalmışlardır! Sayın Nihat Özdemir, futbolu Limak Holding gibi yönetseydiniz; bugün çok başka yerlerde olurduk!

Artık çalıştıramaz!
Şenol Güneş soru beğenmiyor! Herkese laf sokmayı marifet sayıyor! Daha Hollanda maçı oynanmamış. Karadağ maçı sonrası meslektaşlarımız, 8+3’ü sordular!

Kimyası o kadar bozulmuş ki; bu soruyu hiç beğenmedi, kızdı.

Hele de en son “Bana yalvardılar gelirken. Ben yalvararak gelmedim” demesi kendisini bitirmiştir.

Bu psikolojideki bir şahsın, millî takıma vereceği hiçbir şey kalmamıştır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.