Abdullah Avcı ne yaptıysa olmadı

A -
A +

Trabzonspor ilk 15 dakika âdeta rakibinin üzerine çullandı. Alanya bu süre zarfında gol yemedi ve maçta dengeyi kısa sürede sağladı. Hatta, öyle ki; bu dakikalarda kaleci Uğurcan yıldızlaştı.

Alanyaspor çok ince işler yapmaya başlamıştı. Uzaktan, yakından, çaprazdan yoklamaya devam ettiler. Nitekim, Uğurcan kurtardıklarından çok daha kolay olanını ağlardan aldı.

Davidson ve Diedhiou sabun gibi oyuncular! Ele avuca sığmıyorlar... Kontrolleri çok zor. Trabzon'un zaten sıkıntılı olan savunması hangisine gideceğini şaşırdı.

Trabzon büyük risk aldı!
İkinci yarıya da Trabzonspor hızlı başladı. Gol geldi gelecekti!  Ancak ne Alanya kalecisi ne de savunması hata yapmıyordu!

63'te Abdullah Avcı büyük bir risk aldı. Berat'ın yerine Gervinho'yu attı! Bu ne demek?  Tam altı tane hücumcu ile Alanya karşısına dikilmek! Büyük riskti! O da netice vermedi!

Alanyaspor; Altay'dan 4, Hatay'dan 5 gol yemişti! Gidişatları, gidişat değildi! Kadroları için "iskelet bozuldu" yorumları ağırlık kazanmıştı!  Ancak ne olursa olsun;

Alanyaspor'da bir futbol kültürü var. Gidenleri aramıyorlar, yerleri hemen doluyor. Üstelik bu Süper Lig'e çıktıklarından beri böyle! Dört haftadır üstüne koyan bir Alanyaspor var!

Kırmızı bu kadar ucuz çıkmaz!
Trabzonspor stoperi Hüseyin, 75. dakikada ikinci sarı karttan atıldı!

1) Umut vadeden bir atak değildi!

2) Top kaleye gitmiyordu!

3) Arkasında kademeye girecek savunma oyuncusu vardı!

4) Arkasından bir oyuncu daha geliyordu.

Sadece sarı kartı gerektirmeyecek basit bir fauldü o kadar... Yani çok ucuz bir sarı kart oldu sevgili Halis Özkahya!

MAÇIN ADAMI: Serkan Kırıntılı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.