Palabıyık’ı yaktılar

A -
A +

Ç. Rize G.Saray maçının tartışılan hakemi Ali Palabıyık, 30 Eylül Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag-Rangers maçını yönetti.

Cuma akşam saatlerinde Ankara'ya dönebilen Palabıyık yardımcısı Serkan Olguncan ile ertesi sabah ilk uçakla Trabzon'a uçtu, oradan da Rize'ye geçti. Ve pazar günkü Ç.Rize-G.Saray maçını beklemeye başladı.

Palabıyık’ın seyahat ve maç trafiğini dikkate almayan MHK Başkanı Serdar Tatlı, bu hakemin Beşiktaş-Adana Demir maçındaki performansı çok tartışılmasını da es geçerek bu tayini yaptı.

Aslında aynı Tatlı, Palabıyık'ı çok yeterli görmüyor. Çünkü, Palabıyık’a ligde geride kalan 8 haftada tek bir VAR görevi bile vermedi.

Ayrıca en yakın rakibi Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi'nde maç almaya devam ederken Ali Palabıyık UEFA Avrupa Ligi'nde öteye geçemedi. Bu da Palabıyık’a bir motivasyon kaybı yaşatmıştır.

Bütün bunlar sıralanınca; facia ‘geliyorum’ demiş!

Hakemlerin kâbus maçı!
Çaykur Rize-G.Saray maçları her sezon bir hakemi yıkıp geçiyor!

2018-19’da Serkan Çınar’ın hakemliği bitmekle kalmadı, Sabri Çelik MHK'sını başını da bu maç yedi. 2019-20’de Muslera’nın ayağının kırıldığı maçı yöneten Yaşar Kemal Uğurlu ve yardımcısı Erdinç Sezertam bir yıl G.Saray maçlarına çıkamadı.

2020-21’de G.Saray’ın 4-0 kazandığı Rize maçını yöneten ve Terim’den övgüler alan Atilla Karaoğlan o günden bu yana G.Saray maçına çıkamıyor. Bakalım; Serdar Tatlı ya da Riva sakinleri Ali Palabıyık için nasıl bir karar verecek?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.