İstanbul'a havlu attırdı

A -
A +

Aslında Trabzon maça iyi başlamadı!

Eksiği çoktu! Skor yapan oyuncuları, iki as kalecisi yoktu! Maçın kırılma anı 19. dakika oldu!

Ömür frikik kullandı. Gaziantep kalecisi Günay havadan süzülerek ağır ağır gelen topu ağlarda görebildi. Bu Antep'in gardını düşürdü.

Antepli Dicko çok yıprattı ancak, çok yalnız kaldı.

Orta sahada göğüs göğüse bir mücadele vardı.

Bireysel yetenekler sahne aldı, skor bir anda 3-0 oldu!

Djaniny dün çok ince işler yaptı! Hem fiziğiyle yıprattı hem de skoru zenginleştirdi.

Savunma çizgiden kritik toplar çıkardı. Antep hücumda finalleri iyi yapamadı. O kadar çok korner kullandılar ki, sayamadım.

Trabzon buradan vermez!
Trabzonspor bir daha böyle bir sezon yakalayamaz! İstanbul takımları 13. hafta itibariyle havlu atmışlardır. Dün Trabzon puan kaybetseydi; aşağıda belki bir kıpırdanma olacaktı!
Abdullah Avcı, Ömür'ü gözyaşlarıyla aldı; kaptan yaptı. Dorukhan artık değişmez sağ bek oldu. Berat, mevkisinin en iyi adamı.
Avcı, oyuncu ve oyun kalitesini kalitesini artırmaya devam ediyor.

Bu nasıl VAR ataması?
Trabzonspor'un çıktığı bu yolda hakemlere ihtiyacı yok! Şampiyonluk yolunda çok gereksiz ithamlarla karşı karşıya kalacak!

Ey MHK, bu maça siz nasıl VAR'a Mert Güzenge'yi, AVAR'a da Erkan Engin'i atarsınız? Hiç mi arşiviniz yok! Barış Şimşek mi, Sebahattin Şahin mi atamayı kim yapıyor?

4. dakikada hakem Suat Arslanboğa çok uzak kaldı. VAR müdahalesi şarttı.

Top çok hızlı çıkan Antepli Dicko'nun kontrolünde. Hugo'nun yakalayamadığı rakibinin kalçasına net bir darbesi var. Bariz gol şansından kırmızı çıkması gerekirdi.

Kontrol yapıldı, VAR çağırmadı!

MAÇIN ADAMI: Djaniny

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.