Dinimizin haram kıldığı çirkin iş!..

A -
A +
 
Allahü teâlâ, insan neslinin çoğalması için erkeklere değil, kadınlara yaklaşmak gerektiğini, nikâhla olan evlilikten, nesebi sahîh kız ve erkek evlatların olacağını bildirmiş ve şehveti de bunun için vermiştir. Fakat şehvetin veriliş gâyesinden ve hikmetinden gâfil olan insanlar, cehâlet ve azgınlıkları sebebiyle livâtâ denen çirkin işe yönelmişlerdir.
“Nikâhsız evlenmek harâmdır. Nikâh lâzım olduğuna ehemmiyet (önem) vermeyenin îmânı gider.” (Abdullah-ı Mûsılî)
Eşcinsellik adıyla da bilinen “livâta”, eski Yunan toplumunda da vardı. Yahûdî ve Hıristiyân kültüründe günâh kabul edilerek yasaklanmış olan eşcinsellik, günümüz Batı toplumlarında normal kabul edilmekte, maalesef bu istikâmette kânûni ve idârî düzenlemeler de yapılmaktadır. Türkiye’de bu fiilin zorla yapılması, kânûnen ırza geçme suçu teşkîl etmektedir...
Büyük İslâm âlimlerinden İmâm Mücâhid (rahmetullahi aleyh); “Lûtî olan (livâta yapan) kimse, tövbe edip, bu pis fiilden vazgeçmedikçe, gökte ve yerde olan bütün sularla yıkansa, yine temizliği noksan olur” buyurmuştur.
“Üç şeyden dolayı, Allahü teâlâ gadaba gelip Arş titrer. Haksız yere adam öldürme, erkeğin erkeğe, kadının kadına gidip livâta yapmalarıdır.” (Ebû Tâlib Mekkî)
“Livâta yapanlarda çok tehlikeli olan “İt uru” ve “AIDS hastalığı” hâsıl olmaktadır.” (Seâdet-i Ebediyye)
Her dînde harâm ve büyük günâh olduğu bildirilen ve insan tabîatına ters olan livâta, bugün süratle yayılan korkunç AIDS hastalığına sebep olmaktadır. Livâta eden insanda, it uru ve AIDS hastalığı ortaya çıkmaktadır. 1985 yılında virüsü teşhîs edilen bu hastalığın, domuz eti yiyenlerde de görüldüğü tesbît edilmiştir.
Şubat 1993’te, BM-AIDS Programı Başkanı Dr. Michael Merson tarafından AIDS hastalığının son durumuyla ilgili olarak şu bilgiler verilmiştir:
“Dünyâ üzerinde (1993’te), 13 milyon kişiye AIDS bulaşmış durumda olup, bunların 2,5 milyonu tâm olarak hastalığın pençesine düşmüş hâldedir. Bu hastalıktan şu ana kadar, 2 milyon kişi ölmüştür. 2000 yılına kadar ise, 30 veya 40 milyon kişiye AIDS virüsü bulaşmış olacaktır. Yüzde yüz öldürücü olan bu hastalık, yalnız belli yaşlardaki yetişkinleri değil, çok daha küçük yaşlarda, hatta bebekleri bile kan nakli, cinsel temâs, anneden vb. sebeplerle yakalıyor. AIDS’e sebep olan HIV virüsüne yakalanan bir kişi, 8 veya 10 yıl içinde, tamâmiyle hastalığın etkisi altına girip ölmektedir. 10 yıl önce Afrika’da, Kuzey Amerika’da ve Avrupa’da başlayan bu hastalık, Asya ve Latin Amerika’da da yayılmaya başlamıştır...”
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.