BU CHP, ISLAH VE İFLAH OLMAZ!!!..

A -
A +

3 Vak’a arka arkaya meydana geldi...

Sonuncudan başa doğru gidelim:

Dün sabah istihbarat ve narkotik polisi, Osmaniye ilinde 80 HH 100 plakalı bir vasıtada "metamfetamin" adlı bir uyuşturucu maddesi yakaladı. Araçtan şüphelenilmiş ve durdurulduktan sonra şüphenin haklı olduğu ortaya çıkmıştı. Arabada M.T.A ve Ç.A. adında iki erkek kardeş vardı. Uyuşturucu imal etme ve ticaretini yapma isnadıyla gözaltına alındılar. Bu iki kişi CHP Osmaniye İl Başkanı M.A’nın oğulları. Alınan bilgiye göre her iki şüphelinin de uyuşturucu kullanıcısı olmaktan dolayı sabıkaları mevcut.

Şuraya kadar ki malumat esas alınarak il başkanı suçlanabilir mi?

Hangi baba, evlâtlarını böyle bir vaziyette görmek ister?

Bir il yöneticisinin oğulları yüzünden CHP itham edilebilir mi?

Böylesi olaylar başka partilerde de görülebilir.

Suçta şahsilik esastır…

Ancak; hadisede suçun işlendiği bir vasıta da var. Suç, bir araçla işlenmiş, uyuşturucu bu araçta yakalanmıştır. Medyada polise dayanarak verilen habere göre araba, CHP Osmaniye teşkilatına aittir. O zaman şu soru haklı değil midir?

CHP’nin malı olan bir araba, niçin bu sabıkalı kişilerdedir?

Bu, ne ile izah edilebilir?

Gelelim ikinci vak’aya:

Naklettiğimiz uyuşturucu vak’asından birkaç saat önce ise sosyal medya üzerinden fütursuz bir olay yaşandı. Bir paylaşımda iki milyar Müslümanın dinine saldırıldı. Bunu yapan CHP Bursa eski Kadın Kolları Başkanı ve CHP eğitmeni Fatoş Birinç. Bu kimse, sosyal medyada bir mesaj yayınladı. Belli ki AK Parti’ye kin ötesi duygular içinde. Bir insan bir partiyi sevmeyebilir. Fakat adı geçen, iktidara laf ederken "…Bu Allah, nasıl Allah ki!" diye başlayan ve buraya alınması mümkün olmayan hezeyan dolu bir cümleyi nasıl sarf edebilir?

Bu edep ve hayâ mahrumu cümleyi bir CHP’li yazabilmiş ve Müslümanların dînî duygu ve inançlarına felaket çapta saldırmıştır?

Bu iğrenç fiilden CHP sorumlu mudur?

Yukarıda yazdığımız gibi eski bir görevli. Haydi artık eğitmen de olmadığını kabul edelim ve yine suçun şahsiliği gereği CHP’yi kenarda tutalım. Lakin; CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in yaptığına ne demeli?

Bu kişi, partinin genel başkandan sonra gelen isimlerinden.

CHP’nin sözcülerinden.

Partinin vitrininde...

Yukarıdaki iki vak’a, Ö. Özel’in TBMM’de önceki gün yaptığı basın toplantısında sarf ettiği sözlerden sonra cereyan etmiştir. Bir uygulamasından dolayı Diyanet İşleri Başkanlığı’nı suçladı. Diyanet, icraatlarından dolayı sorgulanamaz mı? İş yapan bir kurum olduğuna göre elbette. Burada yolsuzluk, rüşvet, ahlâksızlık olsaydı ve bunu da bir vekil haber aldığı hâlde sussaydı vazifesini yapmamış olurdu.

Ama mes’ele böyle değil:

Diyanet, 2015 yılında Sıbyan Mektebi adıyla yaygınlaştırdığı bir çalışmayla bu ülkenin 4-6 yaş arasındaki evlatlarına eğitim veriyor. Görülen müfredatın yüzde 75’i güzel ahlâk, sevgi, yardımlaşma, dua… gibi bir insana bir ömür boyu lâzım olan bilgilerdir. Bunlar, çocukların yaşlarına ve seviyelerine göre bir anaokulu çerçevesinde öğretilmektedir. Müfredatın yüzde 25’i ise Elifba, namaz, namaz sureleri ve Kur’ân-ı kerimdir.

Bu eğitim, Özgür Özel’i çılgına çevirmişe benziyor.

O’na göre böyle bir tatbikat Orta Çağ zihniyetine yönelmedir.

Aklı başında bir insan, tamamına yakını Müslüman olan Türkiye’de bu sözü nasıl sarf eder, bu hakkı kendinde nasıl görür, hangi hakla Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkışır, dinimize taan etme yetkisini kimden alır?

Aynı yaştaki bazı çocuklar da emsal anaokullarında bale vs. gibi dersler almaktalar. Hani demokrasi vardı ve herkes kendi hayatını yaşamakta özgürdü? Yoksa özgürlük bu şahsın kendi adından mı ibarettir? İslâm ahlâkı ve Kur’ân-ı kerîm öğretme, öğrenme, iyi insan yetiştirme çabası, adı malum kimseyi ve partisi adına konuştuğuna göre de CHP’yi niçin rahatsız eder?

Bu hakaret, hem dine, hem Allah’a, hem Peygambere ve hem de Müslümanlara yapılmıştır. Hiç kimse mağara devri cehaletiyle mukaddes değerlerimize saldıramaz. Kaldı ki 2015’ten beri devam eden ve bugün 200 bin çocuğumuzun faydalandığı bu çalışma, zararlı idiyse şimdiye kadar neredeydiniz? Özgür Özel nam kimse, yaptığı zavallı açıklamada şu lakırtılara yer veriyor: "…Orta Çağ zihniyetine yönelmenin ne bu memlekete faydası vardır ne de Anayasaya uygunluğu var!"

Özgür Özel! İslâmiyet’i de Orta Çağ’ın ne olduğunu da memleketi de anayasayı da bilmiyorsun. Ne yazık ki bilecek bilgi birikimin yok! Bu topraklarda geçtiğimiz bin yıl çocuk, 4 yaş 4 ay 4 gün olunca bu eğitim kendisine verilirdi…

Bu ülkenin çocuklarına İslâmiyet’in öğretilmesinden rahatsız olacağınıza parti teşkilat ve vasıtalarına sahip çıkın. Siz, "Orta Çağ zihniyetine yönelme" diye konuşunca merkezden alınan cesaretle bir başka CHP’li de Allahü teâlâya çok ağır şekilde hakaret edebilmektedir.

CHP’liler en katı şekliyle Tek Parti Zihniyetini devam ettirdikçe, CHP yerli ve millî olan ne varsa onlarla arasına duvarlar ördükçe ıslah ve iflah olamaz ve bir asır da geçse iktidara gelemez.

Özgür Özel, bir taraftan yukarıdaki sorumsuz ve insafsız cümleyi sarf ederken diğer taraftan "Anadolu Müslümanlığı"nda yılbaşında içki içmenin de talih oyunları oynamanın da haram olmadığına dair fetva vermeye kalkışıyor. Müslümanlığın Anadolu cinsi, Endonezya şekli yoktur. İslâmiyet, tektir, bir bütündür ve asla bozulmamıştır.

Bari azîz Anadolu insanına iftira etmeyin!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.