Gazozumuza ilaç da atacak mısınız?

A -
A +
Size göre; Marmaray'a, Avrasya'ya, İstanbul Havalimanı'na, Çanakkale Geçidi'ne, Kanal İstanbul'a, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi Köprüsü'ne lüzum yok.
Size göre; hızlı trene, metroya, metrobüse, duble yollara, ucu bucağı görünmez tünellere ve şehir hastanelerine ihtiyaç yok.
Size göre MİT'in şeffaf olması ve yaptığı her işi kamuoyu ile BBG evi gibi paylaşması gereklidir. Bunu yapmayan MİT'in kapısına kilit vurulmalıdır ya da en azından bütçesi sıfırlanmalıdır.
Çünkü size göre, devletin kendine ait mahrem bilgileri olmamalıdır.
Size göre TRT başta olmak üzere, ülkenin millî ve manevi değerlerini savunan bütün gazete ve televizyonlara el konulmalıdır.
Çünkü size göre, sizi öven medya laik, bağımsız ve özgür medyadır. Sizden başkasını öven medya havuzdur, yandaştır, yalakadır.
Size göre devletin mahrem bilgilerini FETÖ'ye ve Avrupa'ya sızdıran Can Dündar isimli hain, yazardır. Kalemiyle darbeye ve darbecilere zemin hazırlayan Ekrem Dumanlı, Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan da yazardır. "Ben PKK'nın yerinde olsam ramazan ayında saldırırım" diyerek terör örgütüne yol yordam gösteren Emin Çölaşan zaten yazarların şahıdır!
Ama bunu yapmayan gazeteler paçavradır, bunu yapmayan gazeteci ve yazarlar aklını kiraya vermiş, kalemini satmış hainlerdir.
Aynı şekilde sizi öven sanatçılar demokrat ve aydındır. Sizin dışınızda birini öven sanatçılar saray yanaşması, yalamadır.
Size göre FETÖ'ye MİT Tırları görüntülerini ulaştıran Enis Berberoğlu 'milletin vekili'dir, "İran'la savaş olursa ben İran'ın saflarında yer alırım" diyen Eren Erdem ‘vatansever’dir, "Türkiye Rumları katletti" diyen Canan Kaftancıoğlu Atatürk'ün askeridir. Ama bunları söylemeyen vekiller ve siyasiler Saray'ın ‘emir kulu’dur!
Size göre 15 Temmuz darbesi ‘tiyatro’dur.
Darbe gecesi yüzlerce insanı gerek silahla gerekse bombayla katleden aşağılık FETÖ'cüler Mehmetçik'tir. Ama ülkesi için, bayrağı ve toprağı için darbeye karşı direnen insanlar Mehmetçik'in kafasını kesen barbarlardır.
Size göre YPG terör örgütü değil, vatanını korumak için örgütlenmiş bir oluşumdur.
Ve size göre, YPG'nin Türkiye'ye saldırma imkânı ve ihtimali olmadığı için Türkiye, sınırlarının hemen dibinde kurulmak istenen terör devletine göz yummalı ve askerî müdahalede bulunmamalıdır.
Ama size göre Türkiye, Kürtleri acımasızca katleden bir mafya devletidir, Türk Silahlı Kuvvetleri ise Suriye topraklarını işgal eden işgalci bir ordudur.
Size göre Avrupa Birliği'nin dayattığı "Terörle mücadele" yasasından hemen vazgeçilmeli ve aynı zamanda eskiden olduğu gibi IMF ile görüşmelere başlanmalıdır.
Size göre Türkiye Akdeniz'de petrol aramaktan vazgeçmeli, o bölgeyi İsrail'e, Rumlara ve Yunanlılara bırakmalıdır.
Size göre S-400 alımından derhâl ama derhâl vazgeçilmelidir ve Amerika'nın verdiği talimat harfiyyen uygulanmalıdır. 
Size göre din, "Gökten indirildiğine inanılan bir dogmadır."
Kurban kesmek vahşettir, oruç tutmak bedene zarardan başka bir şey değildir. Ama size göre yılbaşı gecesi kesilen hindilere pilav doldurmak, çam ağacı kesmek ve kafayı çekip Noel Baba'nın bacadan gelmesini beklemek çağdaşlıktır.
Size göre İmam Hatip liselerinde yetişenler cumhuriyet düşmanlarıdır, başörtülüler ve çarşaflılar, beynine oksijen gitmeyen, kafası çalışmayan ucubelerdir.
Size göre, ezan okuyan müezzine küfredilmeli, darbe gecesi sala okuyan müezzine dayak atılmalıdır. Ama darbe yapanlar, avuçlar patlayıncaya kadar alkışlanmalıdır.
Size göre AK Parti ve MHP, ülkeyi bölüştüren, ötekileştiren ve ayrıştıran partilerdir. Ama HDP, ülkeye demokrasi getirmek için kurulmuş bir siyasi oluşumdur.
Size göre, sizin gibi düşünen ve size militan yetiştiren bütün vakıf ve dernekler desteklenmelidir. Ama sizin gibi düşünmeyen, sizden uzak olan bütün vakıf, dernek ve cemaatler derhâl kapatılmalıdır.
Size oy verenler ülkenin aydınlık yarınlarını isteyen pırıl pırıl, eğitimli, birikimli ve aydın insanlardır. Ama sizin karşınızdaki partiye oy verenler koyundur, göbeğini kaşıyan adamdır, bidon kafalıdır ve tabii ki cahildir.
Size göre ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı diktatördür.
Hâkim ve savcılar, sarayın sözünden çıkmayan uşaklardır.
Sizin istediğiniz gibi karar vermeyen YSK üyeleri çetedir. 
Millî Savunma Bakanı kukladır, İçişleri Bakanı zorbadır. Polis mensupları "Tayyip'in köpekleri"dir.
Size göre, cumhuriyet tarihinin en başarılı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, işe yaramazın tekidir. Ama tek ayak üstünde kırk yalan uydurmaktan ve önüne gelen herkese bir iftira yapıştırmaktan başka icraatı olmayan Ekrem İmamoğlu, belediye başkanlığı için biçilmiş kaftandır.
E, zaten vali dediğin kimdir ki?
Olsa olsa “ittir, basittir!”
Ve biz, bütün bu söylediklerinizi kabul edip size oy verirsek, "Bahar gelecek""Yaz gelecek" ve "Her şey çok güzel olacak" öyle mi?!
Hımmm...
Pardon ama merak ettim şimdi!
Gazozumuza ilaç atmayı da düşünüyor musunuz?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.