CHP’nin kara kutusu patlayacak mı?

A -
A +
 
Aylardır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olan ve yanında sağlam duran isimlere yapılmak istenen operasyonlara dikkat çekmeye çalışıyorum.
Hatırlarsanız, her seferinde "Bunların hedefinde olan isimler var. Bunlar Berat Albayrak, Fahrettin Altun, Fahrettin Koca ve Süleyman Soylu’ya itibar suikastı yapmak istiyor. Amaçları etrafını boşaltarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bırakmak" dedim.
Tabiri caizse bu işin gevezesi oldum.
İş öyle bir noktaya geldi ki içimizdekiler bile, "Yahu Süleyman Özışık sen bu işi biraz abartmadın mı?" demeye başladı.
Abartmadığım önceki gün kabak gibi ortaya çıktı. 
İletişim Başkanı Fahrettin Altun'a yönelik sinsi bir planın detaylarına ulaşıldı. CHP üyesi ve yöneticisi Mücahit Avcı'nın CHP'nin kapalı kutusu CHPnet'te yazdığı sinsice plandan bahsediyorum. 
Ne yazdığını tekrar hatırlayalım:
“Diktatörün sürekli yanındaki Fahrettin Altun, masadaki en zayıf ve zarar verilmesi en kolay olan kişidir. Fahrettin, diktatörün yanındaki en zayıf halka son günlerde çok göz önünde, kendi içlerinde de sevilmiyor.
Fahrettin’ e zarar vermek, direkt diktatöre zarar vermek demektir. Fahrettin’in diğerleri gibi geçmişi, ekibi ve kendisini savunacak bir potansiyeli yok. Diğerleri tarafından da hiç sevilmiyor, biraz zor duruma düşerse kendi içlerinde de Fahrettin’i bitirirler. Havuz medyasından da destek alamıyor.
Bizim için Fahrettin’in gitmesi ve zarar görmesi demek diktatörü çok zora düşürmek kendi adamını harcatmak ve iktidara yürüyüşü hızlandırmak demektir. Bunun için sosyal medya en büyük destekçimiz olacaktır. Örgütlerimiz ve vekillerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Biraz daha gündeme çıkardık mı diktatör çok kısa sürede günümüzün Goebbles’ini bitirecektir.
Bu paylaşım sadece grup liderleri ile sınırlı kalıp, paylaşılmaması güvenlik açısında önem teşkil etmektedir. Sizlerden ilgili hesapları takip ederek, destek olmanızı bekliyoruz. Katkılarınız partimiz için çok değerlidir.”
Yazılan metindeki ince detaylara dikkat ettiniz mi?
Kullanılan dil, bire bir FETÖ'nün dili. Uygulama tarzı FETÖ'nün uygulama tarzına benzer. Hani bu satırlara CHP'nin internet sitesinde rastlamasak, FETÖ'nün bir ihanet oyununu daha Cumhurbaşkanı ve ekibi üzerinde prova etmek üzere olduğunu düşüneceğiz.
Dikkat ederseniz Mücahit Avcı bu itibar suikastının planını anlatırken bir noktaya özellikle dikkat çekiyor, "Örgütlerimiz ve vekillerimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır" diyor.
Örgüt dediği, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve ekibi. Kaftancıoğlu'nun ne yaptığını bir ay önce gördük.
Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki orta hâlli 50 metrekarelik evini kamuoyuna "Denize sıfır yalı" diye tanıttı. Yetmedi, röntgencilerini göndererek Fahrettin Altun'un evini, içinde eşi ve çocukları varken gizlice dikizletti.
Milletvekilleri de bu iğrenç oyuna dâhil olarak Fahrettin Altun'a iftira üstüne iftira attı. Ancak geçen zaman diliminde olayın tam bir itibar suikastı olduğu, dile getirilen iddiaların her harfinin yalan olduğu ortaya çıktı.
Mücahit Avcı isimli tetikçi siyasetçinin dikkat çektiği bir diğer nokta da şu:
Diyor ki: "Bu yazdıklarımı bir yerde paylaşmayın ve sosyal medya hesaplarında bu konuyu dile getiren hesaplara dikkat edin!"
Aylardır bu konuya dikkat çektiğime de şahitsiniz.
Twetter denen mecranın son dönemlerde bir terör yuvalanması hâline geldiğini yazıp duruyorum. CHP ile DHKP-C'li kimi isimlerin bu mecrada güç birliği yaparak "Millî Hesaplar"a ve "Millî İsimler"e saldırdığını söylüyorum.
İlk etapta bunların başında yer alan Tayfun isimli rapunzel saçlı kişi alındı ama kurduğu yapı itibar suikastlarına son sürat devam ediyor. Bu oluşumun içinde yer alan kişilerin peşinin bırakılmaması gerekiyor. 
Bu arada...
Sayın Fahrettin Altun ile eşi Mücahit Avcı isimli kumpasçıdan davacı olduğunu açıkladı.
Güzel bir gelişme...
Güzelliği şurada...
Savcılık bu işi araştırdığında delil tespiti amacıyla başta CHP'nin kara kutusu olan CHPnet sistemi olmak üzere bu sistemle bağlantılı CHP’ye ait tüm diğer dijital sistemlerde de adli bilişim incelemesi yapılabilecek. Emniyet Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından CHPnet sistemine Savcılık talimatı doğrultusunda el koyma ve imaj alma işlemi yapılabilecek.
Böylece burada kimlere yönelik saldırı planları yapıldığı bir bir ortaya çıkmış olacak.
İkincisi...
Eğer sağlam bir araştırma yapılırsa, büyük ihtimalle işin içinden organize kumpas çalışması yürüten organize suç örgütü çıkacak.
O suç örgütünün içinde kimler var, kimler itibar suikastı çalışmalarına katılmış, bu konuda hangi milletvekilleri ve teşkilat mensupları görevlendirilmiş?
Hepsi tek tek ortaya çıkacak.
Asıl bomba işte o zaman patlayacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.