Görüntü var ses yok

A -
A +

Rodrigues’den başlamak istiyorum...Bu genç adamın iyi oynadığı maçın ardından Türk medyasını takip etmesini kesinlikle engellenmesi gerekiyor.
Gerçekten 40-50 milyon avro ettiğine filan inanıyor ve şut ile pası birbirine karıştırıyor.
Bir iyi maç oynuyor ardından ‘kımıl zararlısına’ dönüşüveriyor.
Dün gece de takımın ‘en ukalası’ seçiyorum kendilerini...
Erzurumspor’un asla katı olmayan ve hayli sağlıklı savunma anlayışına diş geçirmekte tahmin edilenden çok daha fazla zorlandı Galatasaray.
Vuramadı, eksiltemedi ve final paslarıyla gol vuruşu tercihlerini hep yanlış yaptı.
Hakemimizin de diz altı tekmelere ve arkadan çekmelere gösterdiği aşırı tolerans puana gelmiş rakibinin işini kolaylaştırdı.
Galatasaray, ikinci yarıda dakikalar ilerledikçe direnci artan Erzurum karşısında baskıyı artırmanın her yolunu denedi ama bir türlü yeteri kadar hızlanamadı.
Hızlı adamlar var ama oyunda hız yok.
Maçın başında direği öpüp giden topun kâşifi Maicon; maçın sonu gelirken bir ön direk dokunuşunu hayat öpücüğüne çevirdi. Zaten kendisi hafta içindeki zılgıtlardan ders çıkarabilmiş birkaç oyucudan biriydi.
İşin en ilginç yanı ise BB Erzurumspor’un formasının 4 gün sonra oynanacak Porto takımının renkleri ile formasının aynısı olmasıydı.
Ancak o maç deplasmanda maalesef...

MAÇIN ADAMI: Maicon

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.