Topu içeri atamayınca

A -
A +

İkinci yarı bir yerleşme hatası ve atamayana attılar fakat oyunumuz bir deplasman maçı için başarılıydı.

Sinan’ın muhteşem bir Onyekuru deparı ve asisti sonrası yaptığı gol vuruşu ve Muslera’nın bir refleks harikası olan kurtarışı ilk yarım saatin dengesini gösterdi bana.
Takım savunmasında arızalarımız olsa da, rakibin iç saha avantajıyla kurduğu baskı da olsa öne gitmekten çekinmeyen bir ‘klasik Fatih Terim cesareti’ izledik ilk yarım saatte. Ancak dengeyi bozabilme ihtimali Donk’un erken bir sarı kart görmesi ile doğdu; çünkü kalan bir saatten fazlasını sakınarak oynamak zorunda kalmıştı.
İlk yarının gol pozisyonlarında 4 bizim, 1 de Porto’nun şansı var.
Baskı onlardan ama kontra gol şansları bizden.
İkinci yarı bir yerleşme hatası ve atamayana attılar tabii ki... Sonra bir şampiyonlar ligi deplasmanını bırakın bütün grup maçlarına ancak sığdırabileceğimiz gol şanslarını yakaladık ama bir türlü çerçevenin içine vuramadık.
Oyunumuz doğru ve bir deplasman maçı için başarılı sayılmalı. Tek sorun eksik oyuncuların çokluğu ve topu içeri atacak adamların oyunda olamayışıdır.
 
Maçın adamı: Yine de MUSLERA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.