Sistem böyle emrediyor

A -
A +

Penaltı ve kırmızı tepeden tırnağa haksız, yanlış ve yanlıdır...             
Emredilen yapılmış üstelik Serdar Aziz de yoklar kervanına eklenmiştir..
Maça gelebilirsek gelelim...
Üçlü savunma ile oynayan takımların ilk topları mutlaka doğru ve etkili kullanması birinci gerekliliktir ve ilk dakikalarda bunun sıkıntısı hissedildi Galatasaray’da. Süratle hücuma çıkma gayretini de Konyaspor’un yerleşik ve risk almayan savunması engellediği gibi taktik faulleri de bol tutup hiç yakalanmak durumuna düşmediler.
Pas oyununda da üstünlük Konyaspor’dan yanaydı..
Zaten prangalar yemiş ilk yarının kısır ve yavan futbolunda da gol pozisyonu şansı da Konyaspor’dan yanaydı..
Biri karşı karşıya, diğeri bir anlık dalgınlıktan iki pozisyon havaya uçmuştu konuk takım adına. Galatasaray’ın da zorunluluktan başvurduğu üçlü savunma oyununu yadırgadığını belirtmeliyim.
İkinci yarıda daha çabuk oynama isteği sergileyen Galatasaray 3-5-2’nin kaçınılmaz pozisyonlarını da verdi. Muğdat’ın girmesiyle oyun hayli riskli bir 3-4-3’e evrildi ama o anda da şahane bir orta savunmayı çaresizliğe itti ve Galatasaray öne geçti.
Şimdi yeni bir strateji gerekiyordu...
Biraz oyunu tutup, rakibinin geri düştükten sonra akıl ettiği kazanmak hamlelerini pas trafiği ile önleyen Galatasaray maç eksiği bulunan oyuncularını da değiştirip son çare olarak Celil adlı bir tüyü bitmemişi de oyuna attı...
Ama sistem ve ‘başkanın adamları’ VAR filan dinlemez ve ne yapar eder Galatasaray’ı puan kaybına sürükler...
Şimdi sahayı da kapatın olsun bitsin bu iş..

MAÇIN ADAMI: VAR

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.