Eserleriyle gurur duysunlar

A -
A +

Türkiye’de dağıtılmış Galatasaray’ın gidip kendini eksi 5 derecede ve Moskova’da toplamasını beklemek zaten abesle iştigaldi

 
Geri düşene kadar doğruları yapan Galatasaray’ın golü yedikten sonra ne kadar yanlış varsa, hepsini bir araya getirip yaptığı bir Galatasaray izledik.. İlk otuzu nasıl geçtik?. Pas oyunu oynayarak, pozisyon bularak, sakin ve kontrollü geçtik. Kontratak oynamak zorunda bıraktık Lokomotiv’i. Ortadan ileriye pas kalitesi yakalayabilsek işi de bitirecek gibiydik.. Onyekuru ve Rodrigues gibi iki uçurtmayı pek kullanamadık.. Devre biterken savunmada kalabalık olduğumuz bir pozisyonda, üstelik ortada bir gol vuruşu bile yok iken Donk’a çarpan bir topla geriye de düştük. Tabela oyunu göstermiyordu ama her zaman tabela ne derse o oluyor.. Üstelik tüm verilerde ya eşittik ya da öndeydik.. Kaza golünün ardından tekrar maçın peşine düştük ikinci yarıda.. Oysa rakibimiz attıkları kısmet golünün verdiği moralle ilk maçın skorunu yakalamanın peşine düşmüştü. Saçmalıyorduk kısacası.. Mesele bir anda ikili averajı kaybetmeme meselesi olmuştu, yani 0-3 olmamalıydı maç.. Selçuk ve Feghouli’nin ürettiği enerji ile biraz daha derlenip toparlanan; en azından topla daha fazla meşgul olabilen bir Galatasaray izledik oyunun finalinde. Türkiye’de dağıtılmış Galatasaray’ın gidip kendini eksi 5 derecede ve Moskova’da toplamasını beklemek zaten abesle iştigaldi.. Kurban kestiler sanki.. Eserleriyle gurur duyabilirler artık..
  Maçın adamı: Ozan Kabak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.