Sinan'dan tavuk göğsü

A -
A +

Göztepe, Galatasaray'ı iyi çözmüştü ama Aslan çareyi Mariano'nun kanat saldırısı sonrası Sinan'ın tavuk göğsü kıvamındaki lezzetli vuruşunda buldu

Bir hafta sonundaki üç futbol gününde bile ligin altında ve üstünde hemen değişiveren manzaraların ve yeni hesapların arasında oluşan potansiyel gerginlikte bir maçtı ve Terim nihayet sahalara dönmüştü...
Zeminin pas isteğini değil ama kalitesini ve isabet oranını düşürdüğü, kolayca yapılan top kayıplarıyla başladı maç...
Galatasaray uzun toplara başvurdu ama Göztepe rakip kaleyi daha fazla tehdit etti uzun süre. Devreyi ise Galatasaray’ın aktif ve bolca arayışlarıyla tamamladık. İkisi de atacak gibi görünen bir maçın sadece tabelası kısır ama sahadaki oyun anormal saha şartlarına rağmen hayli cevvaldi.
Sanki bir gol atılsa gerçek maç o anda başlayacakmış gibiydi. O da bir penaltıyla ihtimale; oradan da dağlara taşlara dönüşünce filmi yine başa sardık.
Galatasaray’ı çözmüş bir Göztepe izlemeyi sürdürdük. Sinan’ın hareketliliği, Maicon’un ön tarafa katkısı, Onyekuru’nun uzun toplara saldırısı da çare üretemedi.
Çareyi Mariano'nun kanat saldırısı sonrası Sinan’ın "tavuk göğsü" kıvamındaki lezzetli yumuşaklığı üretti.
Santrfor bulamayan takımın golcüsü durumuna dönüşen Sinan Gümüş’ün aramalara son vermesi pek mümkün değil gibi görünse de; yine de soruna çare ürettiğini görmezden gelemeyiz.
Gelmemeliyiz.
Delikanlının da hakkını teslim etmemiz gerekir.
Bir de bulunduğu durumdan hiç yakınmayan Fatih Terim’in "sevk ve idare" konusundaki özgün ve dahiyane duruşunu.
Bir de bu üç puanın kıymetini bilmesi gereken transfer sabırsızlarının sakinleşmesine ve bu takıma "panik transfer" yaptırmamalarını ummalıyız.

MAÇIN ADAMI: Sinan Gümüş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.