Yaaa Santos bu işte!

A -
A +

Türk spor basınında Beşiktaş takımının başına bir Portekizli hoca geliyor şeklinde haberler çıktığı gün bir tek bendeniz “Yandınız... Bu ülkede bana başarılı olmuş bir tek Portekizli gösterir misiniz?” demiş ve yazmıştım. Ne oldu? Bu hocayı göklerde uçuranlar şimdi ne diyecek ne yazacak acaba? Hasan Arat ve ekibi artık çok hassas davranmalı ve düşünmeli... 

Yaaa Santos bu işte!

Trabzonspor kendini yaktı!

Lig üçüncülüğü için mücadele veren Trabzonspor, Sivas karşısında sahaya öyle bir orta saha sürmüştü ki... Takımlar açıklandığında bir yanlışlık olduğunu sanmıştım. Ama baktım ki yanlışlık yok idi...  Sonra mı? Sivasspor çabuk kapanarak rakibini âdeta yok etti diyebiliriz. Tabii ki Trezeguet’nin yokluğu da tuz biber ekti. 

İsrail sen kimsin yahu? 

Bizim meslekten birçok arkadaş şu malum İsrail zulmü sırasında hedefte kalmış ve yaralılarımız var... Sanırım daha kötü haberler gelmeyecek. Bu arada şu İsrail’e şaşıyorum yahu... Neden mi? Tarihte bu ülkenin insanını acaba kim fırınlarda falan yakmış idi? Ben o dönemler için tek bir Filistinli ismi duymadım.

Anadolu Efes’e çok yakıştı ama…

Hatırlarsanız bu sütunlarda defalarca yazdım. Bu Anadolu Efes’in sahibi hem Moda sokaklarından hem de Saint Joseph lisesinden dostumdur. Yani Tuncay Özilhan’dan söz ediyorum... Türk basketboluna can veren kulüp oldu şimdiki adı ile Anadolu Efes... Neyse... En son önemli maçta Kızılyıldız gibi bu sporun önde isimlerinden bir ülkenin takımı sen tut 50 sayı farkla yen... Çok yakıştı. Artık Euroleague’de yeni başarılar bekleriz derken sen tut Virtus Bologna’ya yenil ve elen... 

Yaaa Santos bu işte!

Bir bu VAR eksik idi!

Önce ekrandan öğrendim. Sonra gazetelerin spor sayfalarının manşetlerinde yer aldı... Ne mi? Efendim bundan böyle bazı maçlarımıza VAR için Avrupa’dan hakem ithal edilecek imiş... Vah ki vah! Yoksa bu yabancı ülkelerde futbol kuralları yeniden mi yazıldı? Desenize neler olacak şimdi neler! 

İcardi’ye tam destek! 

Yok yok öteden beriden söz etmiyorum. Söylemek istediğim Galatasaray takımındaki İcardi hariç diğer oyuncular. Örneğin son maçta Barış Alper... Tabii ki Muslera, Nelsson ve Abdülkerim ikilisi...  Orta alan ise son maçta biraz sallandı... Buradan bakınca sakın kimse dörtlük maça tam inanmasın haaa. 

Ne TFF imiş be!

TFF yani Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, temmuz içinde kongre kararı aldı. Sonra mı? Başta Kulüpler Birliği denilen ve hiçbir işe yaramayan topluluk tuttu kongrenin haziran ayı başında olmasından ısrarcı oldu. Gerekçe de bir sonraki sezon hazırlıkları hız kazanırken başkan ve yönetimin belli olmasını istemek... Gel şimdi işin içinden çık... 

Dursun Özbek varım diyor!

Galatasaray’ın mayıs ayında yapılacak olağanüstü kongresinde Dursun Özbek yeniden başkanlığa adaylığını koyması bekleniyor. Zaten bence doğrusu da bu... Bekleyelim görelim derim.

Yaaa Santos bu işte!

Ya İsmail Hoca onlar olmasaydı!

Ferdi, İsmail ve İrfan Can hiç tartışmasız İsmail Kartal hocanın can damarıdırlar. Bunu Karagümrük maçında bir kere daha gördük. Fenerbahçe’nin teknik patronu şayet sakat ve cezalı değiller ise bu üç sigortasından asla vazgeçmemelidir. Gerisi mi? Bunlar sayesinde ayakta kalıyorlar. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yasar usta20 Nisan 2024 00:59

Kemal abi hep ben demiştim diyorsun ama sen zamaninda da arogenes aziz beyin getirdiği en iyi teknik direktörde demiştin Burak Yılmaz’dan topçu değil atlet olur mert tunik Harun un yanında kalecimi be demiştin hepsi arşivlerde bunlarda şöyle yanıldım diye saygılar