Oyna devam

A -
A +

Ne olaylar ne oylamalar ne de cezalar Fenerbahçe futbol takımının şampiyonluk motivasyonunu zerre kadar bozmamış. Aksine, Samandıra’dan sızan haberlerden çok daha fazla, kenetlemiş ve inanmış oyuncular. Onca yaşanandan sonra, millî ara soğutmasına, sakatlar ordusuna rağmen, sahaya çıkan oyuncular Adana Demir karşısında şov yaparak kazandı. Üç puan, dört golle geldi, zaten oyun da dört dörtlüktü.

 

 

Jeneriklik organizasyonlar

 

 

Tribünleri tıklım tıklım dolduran sarı lacivertli taraftarlar, verdikleri desteğin karşılığını fazlasıyla aldı. Maç öncesi korkutucu görünen Krunic-Zajc ikilisi bile sırıtmadı. Maça müthiş bir tempoyla başlayan Fenerbahçe oyunu Ferdi ve Tadic’in kullandığı sol kanattan domine ederken, ders niteliğinde hazırlanan pozisyonlar izleyenlere müthiş keyif verdi. Szymanski ile Dzeko’nun top servisleri, Mert’ten yeteri kadar hücum desteği alamasa da İrfan Can’ın sağ kanattan bindirmeleri de müthişti. ADS ise tamamen uzun toplarla gol hayali kuruyordu. 

 

 

Şampiyonluk aşkına

 

 

Gol denemelerine direkleri döverek başlayan Fenerbahçe, yıldız forvetlerinin aksine stoperi Djiku’yla açtı gol perdesini. Oyunda kaldığı 81 dakika boyunca hakemle didişen ama ne gariptir ki, kart görmemeyi başaran (!) Balotelli, kaleci İrfan Can’ın inanılmaz hatasında skoru eşitlese de Fenerbahçe’nin bu sefer puan kaptırmaya hiç niyeti yoktu. Önce Dzeko, ardından Tadic birbirinden güzel gollerle farkı açtı. Son sözü Serdar Dursun söyledi. Fenerbahçe, TFF’ye el sallayarak, rakiplerine korku salarak, şampiyonluk koşusunu sürdürdü. İlk golde hatası olan İrfan Can’ın sonrasında kritik kurtarışlarla maçı tuttuğunu da unutmayalım bu arada.

 

Maçın adamı: Dusan Tadic

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.