- Ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! 'Eziyet ve işkence var'
6 saat 47 dakika önce

Fenomen Yağmur Taktaş’ın ölümünde yeni detaylar ortaya çıktı! Sır perdesi aralanıyor: Eziyet ve işkence var

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ailesinin avukatı Fethi Öksüz, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Öksüz açıklamasında "Yağmur'un kaşlarının ve saçlarının ön kısımlarının tıraşlanması gibi durumlar da söz konusu. Burada bir eziyet, bir işkence var. Açık konuşmak gerekirse bu konuda bizim bir şüphemiz yok" dedi.
Magazin - Magazin
7 saat 3 dakika önce

Mesut Komiser, Arka Sokaklara geri döndü! Heyecanla beklenen bölüm bu akşam

18 yıldır devam eden Arka Sokaklar bu akşam yeni bölümüyle ekrana damga vuracak. İzleyicinin merakla beklediği bölümde Mesut Komiser, uzun bir aranın ardından izleyiciyle buluşacak.
 - Yıldız Tilbe kaza geçirdi! Otomobiliyle polis aracına çarptı
8 saat 3 dakika önce

Şarkıcı Yıldız Tilbe lüks otomobiliyle polis aracına çarptı

Sahne şovları ve renkli kişiliğiyle sık sık adından söz ettiren Yıldız Tilbe, son olarak bambaşka bir haberle gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı TEM Bağlantı yolunda polis memuru idaresindeki bir sivil araca çarptı.
 - Barıştılar mı? Beklenen açıklama geldi
8 saat 27 dakika önce

Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu barıştı mı? Beklenen açıklama geldi

Show TV’deki Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan ve eskiden sevgili olan Doğukan Güngör ile Sıla Türkoğlu’nun barıştığı iddia edilmişti. Bir konserde yan yana görülen çift hakkında dedikodular aldı başını gitti. Konuyla ilgili çıkan haberlere yönelik Türkoğlu yaptığı açıklamada “Aramızda set arkadaşlığı dışında bir ilişki yok” ifadelerini kullandı.
 - Müzeyi andıran evinin kapılarını açtı! İçinde yok yok
9 saat 30 dakika önce

Kenan Sofuoğlu müzeyi andıran evinin kapılarını açtı! İçinde yok yok

AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili ve eski motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu evinin kapılarını açtı. 4 çocuğu ve eşiyle birlikte Sakarya’da yaşayan Sofuoğlu’nun müzeyi andıran evi görenleri şaşırttı.
 - Acun Ilıcalı’nın acı günü! ‘Canımızı kaybettik…’
10 saat 35 dakika önce

Acun Ilıcalı’nın acı günü! ‘Canımızı kaybettik…’

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın amcası Gürbüz Ilıcalı 86 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Ilıcalı, amcasıyla yan yana çekilen bir fotoğrafına da yer verip duygusal bir not düştü.
 - Alina Boz ile boşanıyorlar mı? İlk ağızdan cevap
11 saat 51 dakika önce

‘Umut Evirgen ile Alina Boz boşanıyor’ haberlerine ilk ağızdan cevap

İşletmeci Umut Evirgen ile oyuncu Alina Boz geçtiğimiz yıl nikah masasına oturdu. Haklarında ‘boşanıyorlar’ haberleri çıkan çiften Evirgen, iddialara ilk ağızdan cevap verdi.
 - Valeye ödediği ücretle ağızları açık bıraktı
12 saat 46 dakika önce

Fenomen Rachel Araz valeye ödediği ücretle ağızları açık bıraktı

Sosyal medyada paylaştığı videolarla adını duyuran fenomen Rachel Araz, gittiği bir alışveriş merkezinde valeye ödediği ücreti paylaştı. 950 TL’lik fişe Instagram’dan yer veren Araz “Hayatımın en pahalı valesini ödedim” notunu düştü.
 - Ünlü türkücüden bir ilk! 23 yıllık eşini paylaştı
13 saat 43 dakika önce

İzzet Yıldızhan Dubai’de! Sır gibi sakladığı eşiyle ilk kez video paylaştı, yorumlar peş peşe geldi

23 yıllık eşi Ajda Yıldızhan ile geçtiğimiz günlerde ilk kez görüntülenen türkücü İzzet Yıldızhan, eşi ve çocuklarıyla Dubai’ye gitti. Tatilde keyifli anlar geçiren aile, görüntülere sosyal medyada yer verdi. İzzet Yıldızhan, eşi Ajda Yıldızhan ile çekilen bir videosunu da paylaştı, sevenleri yorum yapmadan edemedi.
 - Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı çıldırttı!
14 saat önce

Kamera karşısında isyan etti! Çağla Ayça Altunkaya, Acun Ilıcalı'yı çıldırttı!

Televizyoncu Acun Ilıcalı, bir Youtube kanalında Hull City'de geçen günlerini anlattı. Kamera karşısına sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile geçen Ilıcalı, Hull City'nin maçları esnasında yaşadıkları heyecanı anlattı. Sevgilisi Altunkaya'nın maç sırasındaki duygularının aşırı olduğunu söyleyen Ilıcalı "Bir gün beni burada yıkılmış böyle yerde taşlarken falan görebilirsiniz. Ya nasıl olur!" falan diye bir bağırıyor... Bir gün dedim ki Çağla dedim lütfen yani..."dedi. 
 - Kira kavgası! Ortalık karıştı, birbirlerine girdiler
14 saat 28 dakika önce

Balat’ta kira kavgası! Hazal Kaya’nın annesi kiracısıyla birbirine girdi

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın annesi Ayşegül Kaya, kiracısıyla birbirine girdi. İkilinin mahalle ortasındaki tartışmasına komşular tanık olurken, Ayşegül Kaya’nın “5 bin az! 15 bin lira isterim, değilse evimi boşalt” dediği öğrenildi.
 - Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı
15 saat 2 dakika önce

Dilan Polat hapiste intihara kalkıştı! Kayınvalidesi ve avukatından açıklama var

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında Dilan ve Engin Polat geçtiğimiz hafta hakim karşısına çıktı. Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verilirken, Dilan Polat “Kızım seni çok seviyorum, hepsi geçecek, yapmadık biz yapmadık” diye haykırdı. Öte yandan Dilan Polat’ın kendisine zarar verdiği ve intihara kalkıştığı iddia edildi. Bu iddiaları kayınvalidesi Şükran Polat doğrularken, avukatından da açıklama gecikmedi.
 - Fenomen ismin mezarı açılıp otopsi yapılacak
02 Mayıs 2024 - 17:11

Eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilmişti! Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açılacak

Katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, ABD’de kaldığı evde ölü bulunmuştu. Ünlü ismin eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiaları üzerinde durulurken, Taktaş’ın ailesinin talebi üzerine mezarı açılıp yeniden otopsi yapılacağı öğrenildi.
 - Kızdıran benzerlik! 'Artık yoruldum' deyip sitem etti
02 Mayıs 2024 - 16:34

Bahar dizisinin Umay’ını kızdıran Afra Saraçoğlu benzerliği! Sosyal medyadan sitem etti

‘Tozkoparan İskender’ ve ‘Sipahi’ dizilerinde rol alan, şimdilerde ise Show TV’nin sevilen projesi ‘Bahar’da Umay karakterini üstlenen Alisa Sezen Sever, son açıklamasıyla gündeme geldi. Sever, meslektaşı Afra Saraçoğlu’na benzetilmesine “Çok teşekkür ederim ama lütfen artık benzetmeyin beni” sözleriyle sitem etti.
 - Çok merak ediliyordu... Küslük nedeni ortaya çıktı!
02 Mayıs 2024 - 15:07

Murat Cemcir ile Ahmet Kural’ın neden küstüğü ortaya çıktı! Dost kazığı yemiş

Birlikte pek çok projede rol alan ve bir dönem yiyip içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ile Ahmet Kural, birbirini tek kalemde silmişti. Cemcir, dostu Kural’ın düğününe dahi katılmamıştı. İkilinin küslük nedeni ortaya çıktı.
 - Kurtlar Vadisi itirafı! Ücret detayı dikkat çekti
02 Mayıs 2024 - 14:17

Sharon Stone’dan Kurtlar Vadisi itirafı! Yaşadıklarını anlattı, ücret detayı dikkat çekti

Hollywood'un ünlü yıldızı Sharon Stone, yıllar önce Kurtlar Vadisi dizisinde Necati Şaşmaz ile karşılıklı oynamıştı. Bir programa katılan Stone, fenomen dizinin setinde yaşadıklarını anlattı, “Bize gerçekten çok iyi para ödendi” itirafıyla dikkat çekti.
 - Sürpriz nikah! Detaylar ortaya çıktı
02 Mayıs 2024 - 11:27

Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan’dan sürpriz hamle: Dini nikah kıydılar

40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan ile düğün hazırlığı yapan Mehmet Ali Erbil’in dini nikah kıydığı ortaya çıktı. İkilinin evde yapılan nikahına yakın dostları katıldı.
Magazin - Magazin
02 Mayıs 2024 - 10:50

Evliliğini ihanet nedeniyle bitirdiği söyleniyordu! Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'dan ilk kare

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 2015 yılında nikah masasına oturdu. 2023’te yollarını ayıran çiftin boşanma sebebi olarak ihanet iddiaları ortaya atılmıştı. Şakrak’ın oyuncu Esra Akpınar ile ilişki yaşadığı öne sürülmüştü. İkiliden yan yana ilk kare geldi.
 - Ünlü oyuncudan itiraf! 'Hala evliyiz, boşanamadık'
02 Mayıs 2024 - 10:02

Derya Alabora’dan itiraf! ‘Uğur Yücel ile hala boşanamadık’ deyip nedenini açıkladı

Oyuncu Derya Alabora, meslektaşı Uğur Yücel ile 1983 yılında nikah masasına oturmuştu. Alabora katıldığı bir programda Yücel ile kağıt üzerinde evli olduklarını ve bir türlü boşanamadıklarını açıklayıp özel hayatıyla ilgili ilginç detaylar paylaştı.
 - İyi partiden istifa etmişti! Ünlü spikerle evleniyor
02 Mayıs 2024 - 09:26

İyi Parti’den istifa eden Ümit Özlale spiker Serap Belovacıklı ile evleniyor

İzmir milletvekili Ümit Özlale, Sözcü TV haber spikeri Serap Belovacıklı ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. İkili, temmuz ayında ‘evet’ diyecek.
 - 'Adam senin için öldü' yorumuna ateş püskürdü
02 Mayıs 2024 - 09:02

Fenomen Neşet Turan’ın cenazesine katılmadığı için tepki çeken CZN Burak sitem etti

TikTok fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile görüşmek için Kayseri’den İstanbul’a yürüyerek yola çıkmıştı. Aksaray-Ankara karayolu üzerinde canlı yayın yaparken kamyon çarpması sonucu feci kazada hayatını kaybeden Turan, toprağa verildi. Cenazeye katılmayan CZN Burak’a pek çok yorum geldi. Bir takipçisi ise "Adam senin için öldü biliyorsun değil mi?" yazınca ünlü şef çileden çıktı ve açıklama yaptı.
Sona Git