GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
16 dakika önce

Hırsızlık yapan hakem suçüstü yakalandı! Fenerbahçe'nin maçını yönetmişti

Fenerbahçe ve Anadolu Efes'in bulunduğu EuroLeague'de maç yöneten Matej Boltauzer'in hırsızlık yaptığı anların görüntüsü paylaşıldı.
Spor - Spor
52 dakika önce

Tümer Metin'den çok konuşulacak İsmail Kartal iddiası! 'Fenerbahçe'yi bir tehlike bekliyor'

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Tümer Metin, İsmail Kartal ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya attı. Metin, sezon sonunda bir ayrılığın yaşanabileceğini belirtti.
Spor - Spor
1 saat 14 dakika önce

Ancelotti, Arda Güler'in yeni sezonki durağını açıkladı

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Real Sociedad maçında takımının tek golünü kaydeden Arda Güler'e övgüler yağdırdı.
 - Kadıköy sahnesinde Fenerbahçe’nin misafiri Beşiktaş
1 saat 31 dakika önce

Telafisiz derbi! Kadıköy sahnesinde Fenerbahçe’nin misafiri Beşiktaş

Kanarya, şampiyonluk umudunu devam ettirebilmek için ‘Tamam ya da devam’ maçına çıkıyor. Zirve yarışının çok uzağında kalan Kartal ise üçüncülük şansını diri tutabilmek için kazanmak zorunda. Beraberlik ikisine de yaramıyor
Spor - Spor
1 saat 48 dakika önce

Kim tutar Aslan'ı! Son sözü İcardi söyledi...

A. Demir özellikle ilk yarıda net fırsatlar yakaladı. Aslan’ın Faslı yıldızı Hâkim Ziyech on sekiz üstünden şutuyla rakibin gardını düşürdü, hızını kesti. Kerem Demirbay usta işi vuruşuyla skoru perçinledi. Son sözü Mauro İcardi söyledi.
 - Atanı da tutanı da süper
2 saat 40 dakika önce

Mauro Icardi 21 gole yükseldi, Dzeko’yu geçti! Atanı da tutanı da süper

Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Fernando Muslera gol yememe (17 maç) rekorunu geliştirdi. İcardi ise ligde çıktığı son altı müsabakada yedi defa ağları havalandırdı, toplamda 21 gole ulaşarak Dzeko’yu geçti.
Spor - Spor
9 saat 51 dakika önce

Okan Buruk'tan şampiyonluk açıklaması! Galatasaray'dan tarihi sezon

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Adana Demirspor ile oynanan karşılaşma sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Rekorlarla geçen sezonu değerlendiren Buruk, şampiyonluk yolunda taraftara seslendi.
Spor - Spor
10 saat 59 dakika önce

Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti

Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'u 3-0 mağlup eden Galatasaray'da Fernando Muslera, kendi rekorunu kırarak Süper Lig tarihine geçti.
 - Türk yıldız Real Madrid'e maç kazandırdı
11 saat 27 dakika önce

Arda Güler gol attı! Türk yıldız Real Madrid'e 3 puanı getiren isim oldu

Real Sociedad - Real Madrid maçına ilk 11'de başlayan Arda Güler, takımının ilk golünü attı. İlk defa 11'de maça başlayan Arda, Carlo Ancelotti'nin verdiği şansı iyi değerlendirdi.
 - Galatasaray, Adana'da farklı kazandı
12 saat 23 dakika önce

Galatasaray, puan farkını 7 yaptı! Adana Demirspor deplasmanında farklı kazandı

Süper Lig'in 34. haftasında Adana Demirspor'a konuk olan Galatasaray, 3 puana uzanarak liderliğini sürdürdü.
Spor - Spor
13 saat 19 dakika önce

Arda Güler ilk 11’de! Türk yıldız Real Sociedad - Real Madrid maçında bir ilk yaşayacak

La Liga'da şampiyonluk için gün sayan Real Madrid, Real Sociedad ile deplasmanda karşılaşacak. Türk yıldız Arda Güler, bu sezon ilk defa bir lig maçına 11'de başlayacak.
Spor - Spor
14 saat 57 dakika önce

Beşiktaş'ta derbi öncesi eksikler açıklandı! 4 isim Fenerbahçe'ye karşı yok

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 4 oyuncunun form giyemeyeceği açıklandı.
Spor - Spor
15 saat 21 dakika önce

Karar açıklandı: TFF'den Fenerbahçe'ye Süper Kupa indirimi

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'ye verilen 4 milyon liralık para cezasında indirime gitti.
 - Adana Demirspor-Galatasaray | Canlı
15 saat 37 dakika önce

Süper Lig'de 34.hafta: Adana Demirspor-Galatasaray | Canlı anlatım

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanının konuğu. Karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalıyor. Karşılaşmanın detaylarını ve canlı anlatımında haberimizde ulaşabilirsiniz.
Spor - Spor
15 saat 51 dakika önce

Aziz Yıldırım geri dönüyor! Efsane başkan seçime katılma kararı aldı

Fenerbahçe başkanlığını 2018'de bıraktıktan sonra uzun yıllar herhangi bir seçime katılmayan Aziz Yıldırım'ın yarın yapılacak Yüksek Divan Kurulu seçiminde yer alacağı belirtildi.
 - İspanyol hoca Galatasaray'dan kovulmuştu
16 saat 18 dakika önce

Galatasaray'ın eski hocası Domenec Torrent, dünya devine gidiyor! Yeni sezonda sahalara iniyor

Bir dönem Galatasaray'da da çalışan Domenec Torrent'in yeni sezonda İspanyol devi Barcelona'da çalışacağı öne sürüldü. İşte detaylar...
Spor - Spor
16 saat 35 dakika önce

Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi öncesi sürpriz hamle! 4 futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kadrosunda bulunan 4 isimle yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.
 - Eyüpspor için o yıldız ismi ikna etti
16 saat 45 dakika önce

Arda Turan zirveye oynuyor! Eyüpspor için ilk transfer bombasını şimdiden patlattı

Gelecek sezon Süper Lig'de yarışacak olan Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda İstanbul ekibi Arjantinli yıldız Lanzini ile görüşmelere başladı.
 - Zehra'nın sırrı ortaya çıktı
16 saat 56 dakika önce

Zehra Güneş bir paylaşımla yine ortalığı karıştırdı! Vücudunun formunu böyle koruyor

Vakıfbank'ın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinden biri olan Zehra Güneş son paylaşımıyla gündem oldu. Sakatlığının tedavisi için İtalya'ya giden Güneş
 - Spil'in kralı 'Profesör!'
17 saat 18 dakika önce

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda altıncı gün! Spil'in kralı 'Profesör!'

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 160.1 kilometrelik Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) tırmanış etabını DSM-Firmenich takımından Frank Van Den Broek 4 saat 09 dakika 59 saniye ile kazandı ve Genel Ferdi Klasmanda birinciliğe yükselip Turkuaz Mayo'yu kaptı.
 - Erdoğan'dan Ataman'a destek telefonu!
17 saat 23 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'a destek telefonu!

EuroLeague play-off turu ikinci maçında İsrail ekibi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup eden Yunan temsilcisi Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası İsrail staffi tarafından tehditler aldığını açıklamış ardından görüntüler sosyal medyayda yayılmıştı. Yaşananlar sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ataman'ı aradı.
Sona Git