GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
05 Aralık 2022 - 08:28

Kral rahatlığı! Norveçli golcü Pedro'nun sakatlığını unutturdu

Brezilyalı oyuncunun sezonu kapatmasıyla sarsılan Fenerbahçe’nin yüzünü Joshua King güldürdü. Norveçli, sakatlık dönüşü çıktığı iki maçta iki golle güven verdi.
Spor - Spor
05 Aralık 2022 - 08:18

Beşiktaş Takuma Asano'nun peşinde

Beşiktaş, Dünya Kupası'nda Almanları yıkan Japon Takuma Asano'nun peşine düştü. Ghezzal’ın dönüşünün 3,5 ayı bulacak olmasından dolayı sağ kanada takviye yapmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki futbolcuyu kadroya katmak istiyor.
Spor - Spor
05 Aralık 2022 - 07:42

Katar'da erken final! 10 Aralık'ta futbol ziyafeti var

İngiltere son 16 maçında Senegal'i 3 golle yenerek zorlanmadan saf dışı etti. Ada ekibi Henderson, Kane ve Saka’nın golleriyle tura uzandı. Çeyrek finalde kupanın diğer favorisi Fransa ile eşleşti.
 - İngiltere Senegal'i yıldızlarıyla 3'ledi! Çeyrek finalde İngiltere - Fransa eşleşmesi
04 Aralık 2022 - 23:43

İngiltere Senegal'i yıldızlarıyla 3'ledi! Çeyrek finalde İngiltere - Fransa eşleşmesi

2022 Dünya Kupası'nın favori takımlarından İngiltere son 16 turunda Senegal'i Jordan Henderso Harry Kane ve Bukayo Saka'nın golleriyle 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. İlk yarıda bulduğu 2 golle işi bitiren İngilizler, zor geçmesi beklenen maçı kolaya çevirmeyi bildi. Katar'da Hollanda - Arjantin eşleşmesinden sonra 2. çeyrek final eşleşmesi de İngiltere - Fransa oldu.
 - Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum
04 Aralık 2022 - 22:40

Abdülkerim Bardakçı: Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum

Galatasaraylı Abdülkerim Bardakçı, 2022 Dünya Kupası'ndaki favorisinn Portekiz olduğunu söyledi ve Cristiano Ronaldo'ya övgüler yağdırdı: "Dünya Kupası'nda favorim Portekiz. Ben Ronaldo'cuyum. Ronaldo benim gözümde tamamen böyle üretilmiş bir makine gibi. Kusursuz her şeyi ile. Çok çalışkan. Her şeyi sonuna kadar yapıyor. Her şeyini veriyor sahada. İnanılmaz bir kaliteye sahip. O yüzden Ronaldo."
 - Neymar Brezilya - Güney Kore maçında sahada olacak! Tite açıkladı...
04 Aralık 2022 - 21:44

Neymar Brezilya - Güney Kore maçında sahada olacak! Tite açıkladı...

Brezilya Teknik Direktörü Tite, Neymar'ın sakatlığını atlattığını ve Güney Kore karşısında forma giyebileceğini açıkladı. Tite'den sonra 30 yaşındaki yıldız da Twitter hesabından  "Çok iyi hissediyorum" paylaşımı yaptı.
 - Giroud & Mbappe rekor kırdı, Fransa son 16 turunda Polonya'yı rahat geçti (3-1 Maç Sonucu)
04 Aralık 2022 - 19:46

Giroud & Mbappe rekor kırdı, Fransa son 16 turunda Polonya'yı rahat geçti (3-1 Maç Sonucu)

2022 Dünya Kupası'nda 3. çeyrek finalist Fransa oldu. Son 16 maçında Polonya ile karşı karşıya gelen son Dünya şampiyonu Fransa, ilk yarıda Olivier Giroud ve 2. yarıda Klyian Mbappe'nin 2 golüyle 3-1 kazanarak tur atladı. Giroud 52 golle Fransa Milli Takımı'nın tarihinde en çok gol atan isim oldu. 90+9'da Lewandowski'nin penaltısı tabelayı belirledi. Fransa'nın çeyrek finaldeki rakibi İngiltere-Senegal maçında belli olacak.
 - Galatasaraylı Lucas Torreira İtalya'yı özledi! Menajerinden flaş açıklama
04 Aralık 2022 - 19:23

Galatasaraylı Lucas Torreira İtalya'yı özledi! Menajerinden flaş açıklama

Galatasaray'da futbolundan çok gece hayatıyla gündeme gelen Lucas Torreira, İtalya'yı özledi! Bu yaz bonservisine 6 milyon euro ödenen 26 yaşındaki futbolcunun menajeri Pablo Bentancur'dan flaş bir açıklama geldi. İtalyan basınına konuşan Bentancur, oyuncusunun Galatasaray'da bir yıl oynadıktan sonra İtalya'ya dönmek istediğini söyledi.
 - Fatih Karagümrük'te flaş ayrılık! Caner Erkin kulüpsüz kaldı
04 Aralık 2022 - 18:20

Fatih Karagümrük'te flaş ayrılık! Caner Erkin kulüpsüz kaldı

Fatih Karagümrük'te Caner Erkin'in sözleşmesi feshedildi. Eylül 2021'de Karagümrük'e transfer olan 34 yaşındaki sol bekin Kırmızı-Siyahlı formayla macerası 1.5 sezon sürdü. Tecrübeli futbolcunun Beşiktaş ile masada olduğu iddia ediliyor.
 - Ahmet Ağaoğlu Ali Koç'a cevap verdi; Trabzonspor - Fenerbahçe maçına üç hafta kala gerilim yükseliyor!
04 Aralık 2022 - 18:07

Ahmet Ağaoğlu Ali Koç'a cevap verdi; Trabzonspor - Fenerbahçe maçına üç hafta kala gerilim yükseliyor!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un "Trabzonspor'dan çekinmiyoruz ama geçen sene yaşadıklarımızdan çekiniyoruz." şeklindeki açıklamalarına cevap verdi. Ezeli rakipler, 2022 Dünya Kupası'nın ardından Süper Lig'de kozlarını paylaşacak.
SPOR - SPOR
04 Aralık 2022 - 12:56

Güney Koreli Cho Gue-sung'a Zehra Güneş benzetmesi! Takipçi sayısını katladı, telefonunu kapattı

Dünya Kupası'nda son 16 turuna kalma başarısı gösteren Güney Kore'de, Gana maçında yıldızlaşan Cho Gue-sung dikkat çekiyor. 24 yaşındaki futbolcuya ilgi öyle büyük ki Gue-sung telefonunu kapatmak zorunda kaldı. Turnuva öncesi Instagram'da 20 bin takipçisi bulunan yıldız, şu anda 2,2 milyon takipçiye sahip. Bu durum akıllara 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda tüm dünyanın dikkatini çeken milli voleybolcu Zehra Güneş'i getirdi.
SPOR - SPOR
04 Aralık 2022 - 12:16

Dünya Kupası'nda hayran bıraktı, dev kulüp devreye girdi! Kim Min-jae için servet ödeyecek

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan ve şu anda Dünya Kupası'nda sergilediği başarılı performans ile dünya devlerinin radarına giren Güney Koreli stoper Kim Min-jae için iddialar peş peşe. Daha önce Liverpool'un başarılı savunmacı için devrede olduğu belirtilmişti. Gündeme gelen son takım ise Paris Saint-Germain oldu. Napoli ile mevcut sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Kim Min-jae'nin güncel piyasa değeri 35 milyon euro olarak gösteriliyor.
Spor - Spor
04 Aralık 2022 - 07:42

Arjantin vurdu geçti

Lionel Messi’nin plase vuruşuyla öne geçen Tangocular Alvarez’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Goodwin’in şutunda Fernandez’e çarpan topla fark bire inse de istediğini alan Arjantin oldu ve çeyrek finalde Hollanda ile eşleşti.
 - Arjantin Avustralya'yı Messi ve Alvarez'le geçti, çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu
03 Aralık 2022 - 23:41

Arjantin Avustralya'yı Messi ve Alvarez'le geçti, çeyrek finalde Hollanda'nın rakibi oldu

2022 Dünya Kupası'nda ilk çeyrek final eşleşmesi belli oldu: Hollanda-Arjantin... Son 16 maçında Avustralya'yı Lionel Messi ve Julián Álvarez'in golleriyle 2-1 mağlup eden Arjantin çeyrek finale yükselen 2. takım oldu. 2-0 geriye düştüğü maçta 77'de Goodwin'in golüyle 2-1'i bulan Avustralya'da eski Bursasporlu Aziz Behich skoru 2-2'ye getirecek golü kaçırdı. 3. golü bir türlü bulamayan Arjantin kalesi 90+7'de yüzde 99'luk gol tehlikesi atlattı.
 - Lionel Messi 1000. maçında Maradona'yı geçti, hedef Batistuta'nın gol rekoru
03 Aralık 2022 - 22:40

Lionel Messi 1000. maçında Maradona'yı geçti, hedef Batistuta'nın gol rekoru

Lionel Messi'nin profesyonel kariyerindeki 1000. rakibi, 2022 Dünya Kupası son 16 turunda Avustralya oldu. Arjantin'i 1-0 öne geçiren golü atan 35 yaşındaki süper yıldız, Katar'da 3. kez gol sevinci yaşadı. Arjantin Milli Takımı'yla Dünya kupalarında 9 gole ulaşan Messi, 8 gollü Maradona'yı geçti. Rekor ise 10 gol atan Gabriel Batistuta'nın.
 - Jorge Jesus'tan Ali Koç'a transfer çağrısı
03 Aralık 2022 - 21:51

Jorge Jesus'tan Ali Koç'a transfer çağrısı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus devre arası transferine ilişkin “Gönlümden geçen ile mümkün olan farklı şeyler. Fenerbahçe’nin aynı zamanda finansal anlamda uyması gereken şeyler var. Ben tabi ki transfer isterdim ama kulübün şartlarına göre çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor” dedi.
 - Kayserispor'da ayrılık! Andrea Bertolacci para yoksa ben de yokum dedi
03 Aralık 2022 - 21:11

Kayserispor'da ayrılık! Andrea Bertolacci para yoksa ben de yokum dedi

Kayserispor'un geçen sezonu devre arasında Fatih Karagümrük'ten kadrosuna kattığı İtalyan orta saha Andrea Bertolacci, takımla olan sözleşmesini tek taraflı feshetti. Tecrübeli futbolcunun eski takımı Fatih Karagümrük'e geri döneceği iddia ediliyor.
 - Serdar Dursun golünü Joao Pedro'ya adadı! (Fenerbahçe - Villarreal 2-1 Maç Sonucu)
03 Aralık 2022 - 20:57

Serdar Dursun golünü Joao Pedro'ya adadı! (Fenerbahçe - Villarreal 2-1 Maç Sonucu)

Kulüpler Birliği Vakfının LaLiga iş birliğiyle düzenlediği Dostluk Turnuvası'nda Fenerbahçe ile Villarreal, Ülker Stadı'nda karşılaştı. Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetinde ilk golü atan Serdar Dursun golün sevincini bir önceki maçta sakatlanan Joao Pedro'nun formasıyla birlikte yaşadı.
 - İlk çeyrek finalist Hollanda! ABD'nin tecrübesi yetmedi, "Portakallar" 3 golle turladı
03 Aralık 2022 - 19:42

İlk çeyrek finalist Hollanda! ABD'nin tecrübesi yetmedi, "Portakallar" 3 golle turladı

2022 Dünya Kupası'nda ilk çeyrek finalist, son 16 eşleşmesinde ABD'yi 3-1 mağlup eden Hollanda oldu. İlk yarıyı Memphis Depay ve Daley Blind'in golüyle 2-0 önde kapatan Van Gaal'in Hollanda'sı 2. yarıda skor Antalyasporlu Haji Wright'la 2-1'e gelmesine rağmen Denzel Dumfries ile 81'de fişi çekti ve adını çeyrek finale yazdırdı.
 - Umut Bozok: Fenerbahçe maçını final maçı olarak görmüyoruz
03 Aralık 2022 - 19:25

Umut Bozok: Fenerbahçe maçını final maçı olarak görmüyoruz

Trabzonspor'un gol kralı forveti Umut Bozok, Spor Toto Süper Lig'de verilen aranın ardından Fenerbahçe ile yapacakları maçı final karşılaşması olarak görmediklerini söyledi. Milli santrfor 1-1 berabere biten Hull City maçında ligin 2. yarısında kullanacakları taktiklerin provasını yaptıklarını anlattı.
 - Juan Mata: Şampiyonluk mücadelesi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçer
03 Aralık 2022 - 19:19

Juan Mata: Şampiyonluk mücadelesi Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçer

Galatasaray'ın İspanyol yıldızı Juan Mata, lider Fenerbahçe'yi şu an için şampiyonluktaki en büyük rakipleri olarak gördüğünü söyledi. 35 yaşındaki futbolcu, "Bizim gibi başka takımlar da lig şampiyonluğu için mücadele edeceklerdir. Şu anda gördüğümüz rakip Fenerbahçe. Şu anda lider oldukları ve bizden iki puan farkları oldukları için" dedi.
Başa Dön