BDP'li Bengi Yıldız, yasak aşkıyla evlendi

BDP'li Bengi Yıldız, yasak aşkıyla evlendi

Politika Haberleri

BDP milletvekili Bengi Yıldız, eşinden boşanıp yasak aşk yaşadığı Deniz Uyan ile evlendi.

Batman'da polise taş atan Bengi Yıldız, geçen yıl Bodrum'da denize açıldı. Ancak evli ve 2 çocuk babası Yıldız'ın yanında bir bayan vardı. Taşı elinden eksik etmeyen Yıldız, "Demokratik özerklik" deyip çapkınlık turuna çıkmıştı. nbsp;Takvim'in haberine göre; nbsp;fena açılan Yıldız, eşi İlknur Yıldız'ın tepkisiyle karşılaştı! Kamusal alanda sırra kadem basan Yıldız, partisine de özeleştiri yaptı! Ancak "aile dostumuz" deyip Deniz Uyan'la ilişkisini inkar eden Yıldız, ikinci kez başını bağladı. Eşi İlknur'dan boşanan Yıldız, Uyan'la nikah masasına oturdu. Yıldız çifti, Ankara 3'üncü Aile Mahkemesi'nde 2 Aralık 2011'de görülen boşanma davasından sonra yollarını ayırdı.

KARTI ALINDI
İlknur Yıldız, çocuklarının velayetini aldı. Bengi Yıldız ise kaçak aşkıyla evlenmek için çoktan planlar yapmıştı. Yıldız ve Uyan, geçtiğimiz günlerde dünyaevine girdi! Ancak BDP yönetimi Bengi Yıldız'a faturayı kesti. Parti yöneticileri, "Milletvekili maaşını İlknur alacak" dedi. Maaş kartı Yıldız'dan alınıp eşine verildi.

MECLİS'E UĞRAMIYOR
Bengi Yıldız'ın Bodrum tatilinin faturası ağır oldu. BDP'li Yıldız, eşinden boşanırken, partisi ile arasına da kara kedi girdi. Bir yıl boyunca BDP'nin hiçbir çalışmasına katılmayan Yıldız, Meclis'e de çok nadir uğruyordu. Ancak "Deniz" Yıldız'ının cezası yeni yasama döneminde bitecek. Çapkın Yıldız, yeni dönemde parti çalışmalarına katılacak ancak parti yönetimde yer almayacak.

SINIR ÖTESİ SAVUNMA
BDP Batman Milletvekili Bengi Yıldız'ın "Deniz açılımı", terör örgütünün de gözünden kaçmadı! Kanlı terör örgütü PKK, Yıldız'ın, Bodrum çapkınlığı konusunda öz savunma istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...