Maraton koşucularını aratmayan dilenci yakalanınca 'kalp hastasıyım' dedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Elazığ’da dilencilere yönelik düzenlenen operasyon ilginç anlara sahne oldu. Bir kadın, zabıtayı görünce adeta "maraton koşucusu" gibi hızla kaçtı ancak zabıtalar tarafından yakalanınca "kalp hastası" olduğunu iddia etti.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, polisle iş birliği içerisinde dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri tarafından, vatandaşların dini duygularını sömürerek kazanç sağlayan dilenciler tek tek belirlendi.

Düzenlenen operasyonda zabıta ekiplerini gördükten sonra hızlı bir şekilde kaçan yaşlı bir dilenci, yakalandıktan sonra ilk önce esnaf dükkanına girmek istedi sonra ise ''Ben kalp hastasıyım’’ dedi.

Maraton koşucularını aratmayan dilenci yakalanınca 'kalp hastasıyım' dedi

CAMİ ÖNLERİNE YOĞUNLAŞTILAR 

Yapılan çalışmalar çerçevesinde, özellikle cami önleri ve insanların yoğun olarak kullandığı bölgeleri tercih eden dilenciler, tek tek yakalandı. Dilenci operasyonunda yaşlı bir dilenci, ekipleri gördükten sonra hızla olay yerinden uzaklaşırken, ekipler tarafından yakalandı. Yakalanan dilenci ilk önce esnaf dükkanına girmek istedi. Başarılı olamayınca ise ‘’Ben kalp hastasıyım’’ dedi.

Maraton koşucularını aratmayan dilenci yakalanınca 'kalp hastasıyım' dedi

Bir dilenci ise ekiplere yakalanmamak için olay yerinden koşarak uzaklaştı.

Duygu istismarı yapan ve ekipler tarafından yakalanan dilenciler, zabıta kontrol noktasına götürüldü.

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...